Omražene i bogate: Kako sestre Kardašijan provode vreme u izolaciji

Omražene i bogate: Kako sestre Kardašijan provode vreme u izolaciji

Autor: | 17/04/2020

0

Sestre Kardašijan ili volite ili ne podnosite - ravnodušnih nema. Jedna od najpoznatijih američkih porodica obogatila se tako što je svoj život javnosti izložila "na tacni" , a njihov tajni recept za uspeh, makar u početku, bili su skandali - sa partnerima, prijateljicama, međusobne svađe - dok su popularnost i bogastvo rasli.

Kardašijanovi jako dobro znaju šta javnost želi i to im sasvim smišljeno serviraju, bez ustezanja i stida. Skandal se dobro prodaje i danas Kardašijanke "pretvore u zlato sve što dodirnu".

I tokom izolacije usled koronavirusa one vredno rade na svojim brendovima, dok nas na Instagramu podsećaju u kakvom luksuzu uživaju.

Pročitajte i: Mislite da je vaš posao težak? Pogledajte kakva pravila moraju da poštuju zaposleni kod Kim i Kajli

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана 1. Апр 2020. у 12:06 PDT

Kortni Kardašijan u vili od 7,4 miliona dolara

Najstarija sestra Kardašijan, Kortni, sa svoje troje dece uživa u luksuznoj vili u Kalabasasu.  Dom u južnoj Kaliforniji kupila je 2014. godine zajedno sa tadašnjim nevenčanim suprugom Skotom Disikom za 7,4 miliona dolara.

Njen lukuzni dom se prostire na  800 kvadratnih metara,  i raspolaže sa 6 spavaćih soba, 8 kupatila, prostranom trpezarijom sa kaminom, muzičkom sobom koja gleda na dvorište sa fontanom.... Tu su i teniski tereni, teren za fudbal, teretana, kao i pokriveno dvorište sa podnim grejanjem i predivnom scenografijom koja ga okružuje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) дана 9. Апр 2020. у 1:06 PDT

Kim Kardašijan uživa u “ minimalističkom manastiru”

Kim Kardašijan i Kanje Vest, i njihovo četvoro dece, dane provode luksuznoj kući u Los Anđelesu koja vredi čak 60 miliona dolara. Poznati par je kuću kupio 2013. godine, a ekstravagantno renoviranje je potrajalo skoro četiri godine. Njihovo porodično gnezdo odiše ekstremnim minimalizmom i sve je u beloj i bež boji, a oni sami ga nazivaju svojim minalističkim manastirom. Fanovi nisu oduševljeni, ali Kim ne haje previše za to, dok ih gotovo svakodnevno fotografijama podseća na dobra stara vremena.

Pročitajte i: Modni peh Kim Kardašijan na venčanju prijatelja (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана 7. Мар 2020. у 12:57 PST

Kloi Kardašijan sa dvogodišnjom ćerkom u Kalabasasu

Kloi dane izolacije provodi sa svojom ćerkom Tru kojoj je nedavno proslavila drugi rođendan.  Rođendanskom slavlju prisustvovao je samo devojčicin otac, košarkaš Tristan Tompson, pa mnogi slute da su bivši supružnici na korak do pomirenja.

Iako nisu imali goste postarali su se da njihova mezimica ima rođendan iza bajke, a fotografije sa proslave podelili su i na Instagramu. Cela kuća bila puna balona i poklona inspirisanih animiranim filmom „Trolovi“.

Kendal Džener uživa na Beverli Hilsu

Manekenka i rijaliti zvezda uživa u svojoj vili koju je 2017. godine kupila od glumca Čarlija Šina za  8.55 miliona dolara.  Rapolaže sa pet spavaćih soba i šest kupatila, kućnim bioskopom, bazenom sa spa odeljkom i teniskim terenom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kendall (@kendalljenner) дана 10. Мар 2020. у 12:44 PDT


Kendal vreme u izolaciji provodi dok četuje sa svojim prijateljima, među kojima su i pop pevač Džastin Biber i njegova supruga Hejli.

Kajli Džener sa ćerkom i majkom na Beverli Hilsu

Najmlađa milijarderka vreme provodi u jednoj od svojih brojnih nekretnina - vili od 12 miliona dolara na Hajden Hilsu. Sa osam spavaćih soba i jedanaest kupatila, bioskopom, igraonicom, bazenom i sobom za masaže i spa tretmane, nudi idelan prostor i za odmor i za zabavu za Kajli i njenu ćerku Stormi.

Pročitajte i: Kajli Džener - Najneobičnija žurka ikada za dvogodišnju ćerku Stormi

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kylie ? (@kyliejenner) дана 6. Мар 2020. у 11:40 PST

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti