Nesvakidašnje iznenađenje za rođendan kraljice Elizabete

Nesvakidašnje iznenađenje za rođendan kraljice Elizabete

Autor: | 16/04/2020

0

Tema kojom se danas bave britanski mediji jeste rođendan kraljice Elizabete. Iako se Britanija i dalje bori sa stravičnim posledicama pandemije koronavirusa, kraljica Elizabeta II uz svoj je narod.

Koliko je cenjena i voljena govori i činjenica da će joj Britanci za njen 94 rođendan, koji je 21. aprila, prirediti do sada neviđeno iznenađenje.

Naime, kako piše britanski "Hello", u čast rođendana kraljice Elizabete osvanuo je poziv čitavoj državi da 21. aprila tačno u 21h svi urade jednu stvar.

Pročitajte i: Uskršnja poruka kraljice Elizabete - Razdvojeni smo, ali tako štitimo jedni druge

rođendan kraljice Elizabete

Rođendan kraljice Elizabete uz pesmu iz svakog doma

Britanski TV voditelj, pisac i avanturista Ben Fogl putem društvenih mreža pozvao je čitavu naciju da se ujedine i prirede kraljici nezaboravnu rođendansku čestitku.

-  Sledećeg utorka je kraljičin rođendan. Hajde da joj priredimo iznenađenje - napisao je Ben i dodao:

- Na dan njenog rođendana, 21. aprila, tačno u 21h, pozivamo čitavu državu da zapeva pesmu "Danas nam je divan dan"! Učinimo to sa prozora svojih domova ili ispred kuća na stepenicama. Hajde da naša pesma donese dobru zdravicu ne samo njenom visočanstvu, već i čitavoj naciji.

Ben je odlučio da Britancima uputi još jednom poziv, pa je u pomoć pozvao svoju ćerku Ionu. Ona je u video zapisu ponovila očeve reči i pozvala sve ljude da se ujedine i u utorak u 21h iskažu poštovanje i ljubav Elizabeti.

Pročitajte i: Ne treba joj pasoš, ima lični bankomat, vozi bez dozvole - Koje privilegije uživa kraljica Elizabeta II

rođendan kraljice Elizabete

Rođendan kraljice Elizabete u senci praunuka Arčija i Luisa

Iako je rođendan kraljce Elizabete za Britance izuzetno važan, čini se da je ove godine mnogo veća pažnja usmerena ka njenom praunuku Arčiju.

Sin princa Harija i Megan Markl za manje od mesec dana proslaviće svoj prvi rođendan. Kako se oni sada nalaze u Americi, gde polako grade svoj dom, strana štampa ne prestaje da nagađa o tome kakvu će Arči imati proslavu.

Prvobitni plan bio je da se vrate u Veliku Britaniju kako bi sa ostatkom porodice proslavili rođendan svog naslednika, ali to je sada upitno, zbog pandemije koronavirusa koja je zaustavila planetu.

Pročitajte i: Kraljica Elizabeta II ne štedi na sebi, prošle godine je potrošila 47,4 miliona funti

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ?????? ???????? (@archieharrison.mountbatten) дана 25. Мар 2020. у 4:14 PDT


Kako govori izvor za 'E! News' maleni Arči će rođendan proslaviti sa roditeljima.

– S obzirom na socijalno distanciranje, ali i činjenicu da su događaji zbog kojih su Hari i Megan trebalo da se vratite u Veliku Britaniju otkazani, ova porodica će ostati u Los Anđelesu – tvrdi neimenovani izvor i dodaje da će im se eventualno pridružiti Meganina majka Dorija Regland.

Izvor dodaje da će velika proslava sigurno biti održana kada se za to stvore uslovi.

– Pre Arčijevog, uslediće i rođendan kraljice Elizabete, kao i princa Luisa 23. aprila – zaključuje izvor i dodaje kako će kraljevska porodica sigurno pronaći način da zajedno uživa u ovim lepim momentima.

Princ Hari se zbog sina i supruge odlučio na radikalan potez

Polo igrač Ignjacio "Načo“ Figueras, najbolji prijatelj princa Harija, veoma dobro poznaje vojvodu. O njemu izbegava da govori u javnosi i da otkriva detalje njihovog prijateljstva.

Ali onda, kada je čitava planeta bila uzdrmana odlukom princa Harija i njegove supruge Megan da sa sinom Arčijem napuste Ujedinjeno Kraljevstvo i život nastave u Kanadi, nije odoleo da ne stane u zaštitu svog prijatelja.

– Princ Hari je toliko propatio zbog osuđivanja javnosti i sada nastoji da zaštititi svoje mladunče i lavicu – slikovito se izrazio Načo Figueras u ekskluzivnom intervjuu za ABC.

Pročitajte i: Otkriveno kako se sada potpisuje princ Hari

– Ovo radi otac. Ovo je čovek koji pokušava svom silom da zaštititi svoju porodicu. Razgovarao sam s Harijem pre nekoliko dana. Toliko pati zbog svega što mu se dogodilo. Ne može više da podnese osuđivanje javnosti – iskren je bio polo igrač koji je otkrio i koji je najveći strah princa Harija.

– Postao je izvanredan čovek – čovek kakvim bi se njegova majka ponosila – rekao je Načo i naglasio kako je Harijev jedini strah da Megan ne zadesi sudbina njegove majke.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram