Eva Grin u drami koja će vas očarati (video)

Eva Grin u drami koja će vas očarati (video)

16/04/2020

0

U feminističkoj ekranizaciji filma "PROXIMA" Eva Grin ne krije da se na "prvu loptu" zaljubila u scenario. Ovaj film po svim parametrima pokazuje nemir žene podeljene između strasti prema profesionalnom pozivu i ljubavi prema detetu i zato ga je ova neprikosnovena glumica zavolela.

A, kako je glumica Eva Grin doživela svoju ulogu i šta je na nju ostavilo najjači utisak, pročitajte u ekskluzivnom intervjuu.

Pročitajte i: Eva Grin otkriva tajnu svoje lepote

Kako je došlo do toga da glumite u filmu PROXIMA?

- Alisa, rediteljka filma, poslala je scenario mom agentu. Oduševio me je i odmah sam poželela da postanem deo toga.

Šta Vam se posebno dopalo u scenariju?

- Njegova originalnost, sa istraživanjem svemira kao pozadinom. To je primamljivo okruženje koje javnost poznaje samo posmatrajući spolja, iz daleka. Povrh svega film je verodostojan, dirljiv, veoma human i veoma moderan i pokazuje nemir žene podeljene između strasti prema profesionalnom pozivu i ljubavi prema ćerki. Otkrila sam da me napetost i unutrašnji nemir privlače.

Pročitajte i: Eva Grin - U stvarnom životu nisam fatalna lepotica

Eva Grin

Kako je izgledala saradnja sa kolegama, svetskim zvezdama kao što su Met Dilan i Lars Ajdinger?

- Met je, sa svojim impresivnim i energičnim izgledom, bio najbolji izbor za ulogu Majka. Odmah je učinio da se svi na setu osećamo opušteno i relaksirano. Rediteljka je tražila nemačkog glumca koji bi igrao ulogu mog bivšeg supruga. Larsa Ajdingera sam videla u nekoliko projekata i predložila rediteljki Alisi. Imali smo sreću da je bio slobodan tada. On je jedan od najboljih glumaca koje poznajem. Njegov sam veliki fan. Nažalost ne govori u potpunosti engleski, ali je veoma kolegijalan, neiskvaren i human čovek.

Pročitajte i: Eva Grin optužena da je rastavila Džonija Depa i Vanesu Paradi

Šta Vam je bilo najteže tokom snimanja?

- Verovatno to što sam morala da pomirim tu ratničku stranu svog lika koji se suočava sa takmičarskim svetom u komdominiraju muškarci sa nežnošću jedne majke. Nije li to danas sudbina mnogih žena koje pokušavaju da kombinuju karijeru i porodični život posvećujući se podjednako svakoj ulozi?!

 Da li PROXIMA doživljavate kao feministički film?

- Da, u smislu da naglašava hrabrost žene koja se usudi da sledi svoju strast. Još uvek je tabu tema da se odvojite od svog deteta na godinu dana i njegovog odgajanja kako biste ispunili neke druge snove. To je prihvatljivo samo za muškarce.

 

Pogledajte trejler za film:

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Stana Luković guliver/getty, instagram

Pročitajte još