Jelena Veljača: Uskrs u suzama (foto)

Jelena Veljača: Uskrs u suzama (foto)

Autor: | 14/04/2020

0

Uskrs koji slave hrišćani katoličke veroispovesti polako ostaje za nama, a hrvatska glumica Jelena Veljača ove godine bila je izuzetno tužna i razočarana.

Kako više nije mogla da obuzda svoje emocije i odvojenost od roditelja i dragih prijatelja, Jelena je Uskrs provela u suzama.

Iako nije želela da pokvari prazničnu atmosferu svojoj ćerkici Leni, Jelena je bila iskrena i priznala je da joj se sve skupilo.

Ona je na Instagramu objavila fotografije koje su brojne pratioce, takođe, doveli do suza.

Pročitajte i: Razvodi se Jelena Veljača

Pošto zbog pandemije koronavirusa Jelena ove godine nije mogla da provede najveći hrišćanski praznik sa svojim roditeljima, oni su odlučili da naprave Leni malo iznenađenje.

Kako bi svojoj mezimici makar dali uskršnji poklon, baka i deka su se pojavili na dogovorenoj lokaciji. Ali nisu mogli da zagrle svoju unuku. Sa maskama i rukavicama, na propisnoj udaljenosti, Jelenini roditelji posmatrali su Lenu, koja je više od svega želela da im priđe.

Ipak, kako bi se ispoštovale sve zakonske mere u doba vanredne situacije, Lena je samo uzela poklon ostavljen za nju... Okrenula se i izdaljine im mahnula.

Pročitajte i: Beograd doživljavam kao spoj Istanbula i Njujorka

Jelenu Veljaču je ovo načisto slomilo.

- Baba i deda su nam došli na pet metara u šumu kako bi nam doneli poklone. Plakala sam posle, u emotivnoj samoizolaciji - napisala je glumica vidno tužna i razočarana.

Ona ne krije da joj čitava izolacija i te kako smeta i da jedva čeka da sve ovo bude iz nas.

- Jedva čekam da nas je 100 u šumi - kratko je prokomentarisala svoju fotografiju sa ćerkom.

Pročitajte i: Jelena Veljača - Dvoje ljudi i kada prestane ljubavna priča mogu ostati u prijateljskim odnosima

Jelena Veljača - očev rođendan u izolaciji

Tokom vanrednog stanja, otac Jelene Veljače napunio je 67 godina ali je proslava izostala.

Ipak, da bi deki makar čestitale divan dan, Jelena je odlučila da se sa ćerkom odveze do roditeljskog doma. Dirljiv momenat podelila je i na Instagramu.

- Mom tati je za dva dana 67 godina. Molim vas, ostanite kod kuće zbog njih - napisala je glumica 25. marta na svom profilu uz emotivnu fotografiju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Veljača (@jelka12) дана 25. Мар 2020. у 4:52 PDT

Jelena Veljača o životu u Srbiji

Kako je pre određenog vremena, zbog snimanja serije "Pogrešan čovek", zajedno sa ćerkom, živela u našem glavnom gradu, Jelena je otkrila i da je Beograd načisto očarao.

- Ja sam impresionirana. Jer Beograd, koji neminovno poredim sa Zagrebom, ima vajb koji meni odgovara. Volim haos velikog grada. Užurban ritam, buku, čak i to što je na neki način prljav, mislim metaforično. Beograd u ovom trenutku doživljavam kao spoj Istanbula i Njujorka, što je možda romantična verzija, ali je moja. Pretpostavljam da tako mislim zato što sam živela na Dorćolu, tu je Lena išla i u vrtić, pa sve utiske uglavnom sam sticala kroz taj deo grada - istakla je glumica u razgovoru za magazin "Gloria" i naglasila da je svako jutro odlazila na Bajlonijevu pijacu.

Pročitajte i: Jelena Veljača - Na Balkanu je žena robinja, sluga, žrtva

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Dalibor Danilović, instagram printscreen
Tagovi: Jelena Veljača