Šuškalo se o razvodu, ali Klunijevima na ovoj ideji svi zavide

Šuškalo se o razvodu, ali Klunijevima na ovoj ideji svi zavide

Autor: | 14/04/2020

0


Amal i Džordž glasine o razvodu demantuju na najbolji način

Govorilo se da jedan od najpoznatijih parova u Holivudu, Amal i Džordž Kluni, prolazi kroz bračnu krizu. Šuškalo se i da su nesuglasice među njima toliko jake, da su kao jedino rešenje oboje videli razvod.

Za takvu odluku navodili su različite razloge, od toga da se glumac brine za bezbednost svoje dece, blizanaca Ele i Aleksandra usled pretnji koje njegova supruga dobija zbog svog političkog angažmana, do toga da je zapravo Džordž neveran svojoj lepoj supruzi.

Njihov tim za odnose sa javnošću demantovao je da se slavni par razvodi, a sada su jednim potezom stavili do znanja da je sa njihovim brakom sve u najboljem redu.

Klunijevi i Bela kuća angažovali istog stručnjaka

Pročitajte i: Amal Kluni - Jednim detaljem haljinu staru 12 godina učinila savršenom (foto)

Kutak možda nije prava reč kada se radi o prostoru u kom će se igrati dvogodišnji bliznaci Amal i Džordža Klunija. Kako bi njihovi naslednici bili srećni, Klunijevi su rešili da im izgrade kuću ua igranje, i to u veličini prave kuće.

Oko 90. 000 evra biće uloženo u izgradnju kuće na dva sprata, koja će imati kuhinju, kupatilo, ali i pravo igralište kako bi mališani uživali kad god to požele.

Kako bi sve bilo savršeno angažovali su Barbaru Batler koja je specijalizovana za uređenja dečijih kućica za igranja, ali i Majkla Smita koji je uredio ovalnu sobu u Beloj kući dok je predsednik bio Barak Obama.

Osim izgradnje dečje kuće, Klunijevi će renovirati i njihovu vilu u Kaliforniji

Džordž Kluni Moji blizanci već sada znaju abecedu na italijanskom i engleskom

Pročitajte i: Neizmerna sreća za Amal i Džordža Klunija

Amal i Džordž su 2017. godine dobili blizance Elu i Aleksandera i o njima retko govore u javnosti, ali ponosni tata nije odoleo a dan se ne pohvali

–  Oni su dobra i srećna deca. Puno se smeju i već sada izvode nestašluke. Stavljaju maslac od kikirikija na svoje cipele i to im je jako smešno. Iako su blizanci, oni imaju sasvim različit karakter i jako su pametni i zabavni. Već sada znaju abecedu na italijanskom i engleskom jeziku, a to ni ja ne znam –našalio se oskarovac.

 Amal i Džordž našli su se usred ogromnog skandala

Pročitajte i: Novi problemi u domu Klunijevih-Uništeno ono što najviše vole

Kako  su nedavno pisali strani tabloidi, slavni glumac pored blizanaca iz braka sa Amal, ima i vanbračnu ćerku!

Reč je o petogodišnjoj Avi, a glasine su počele zbog anonimnog pisma koje je glumac dobio na kućnu adresu. U tom pismu se od njega zahteva da uradi test očinstva kako bi se utvrdilo da li je Kluni zaista otac devojčice.

Majka devojčice je Stejsi Kibler (39), koja je zaista bila Džordžova devojka dve godine, tačnije od 2011. do 2013., a nastavili su da se viđaju i nakon zvaničnog raskida.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stacy Keibler (@stacykeibler) on Jun 17, 2019 at 1:22pm PDT

Pročitajte i: Vojvotkinja Megan i Amal Kluni- Prijateljstvo koje nije onakvo kakvim se čini

Tako su se pojavile glasine da je glumac navodno otac njenog deteta, ali on to negira.

Njegova supruga Amal (41) prva je primila i pročitala pismo, što ju je veoma povredilo. Nakon pretrpljenog šoka, odmah je zahtevala od supurga objašnjenje. Iako Kluni uporno tvrdi da je ovo laž, njegova supruga nije odmah u to poverovala.

Ipak, Džordžove tvrdnje da je sve laž, pokazale su se kao istinite.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Najnovije vesti