Lekari potvrdili Seleni Gomez novu dijagnozu

Lekari potvrdili Seleni Gomez novu dijagnozu

Autor: | 06/04/2020

0

Selena Gomez uspela je, nakon ponovnog odlaska kod lekara, da ustanovi šta je uzrok njenom depresivnom stanju u kojem je već duže vreme

Pevačica Selena Gomez, veliki je borac. Nakon saznanja da boluje od lupusa, autoimune bolesti, koja je dovela i do transplatacije bubrega, pevačica ponovo ima zdravstvenih problema.

Naime, Selena je odlučila da sa čitavim svetom podeli da je konačno uspela da pronađe uzrok svog depresivnog stanja. Iako je mislila da je to sve posledica lupusa i psihičkih posledica koje je ova bolest stavila na njen život, situacija je ipak drugačija.

Selena je priznala su joj lekari potvdrili da se bori sa bipolarnim poremećajem, kao i da je posetila psihijatrijsku bolnicu.

Pročitajte i: Posle teške bolesti, transplatacije bubrega i depresije, Selena Gomez zablistala na sceni

Selena Gomez - Sada napokon imam sve informacije

Planetarno popularna pevačica rekla je za strane medije da je tokom boravka u psihijatrisjkoj ustanovi i dobila dijagnozu. Nijednog momenta nije klonula, jer joj je konačno laknulo što je saznala uzrok svih svojih depresija i teskoba tokom proteklih godina.

- Sve do sada nisam bila svesna šta mi se događa. Sad kad napokon imam sve informacije to mi pomaže i znam šta treba da učinim. Kad sam bila mlađa, jako sam se bojala grmljavine, pa mi je mama kupila mnogo knjiga o tome kako nastaje. Rekla mi je: "Što više znaš o tome, manje ćeš se plašiti". I uspelo je. Isto vredi i za ovaj moj problem - rekla je Selena i dodala:

- Ja sam devojka iz Teksasa, a tu se jednostavno ne govori o mentalnom zdravlju. Tu moraš izgledati kul. Tako se kod dece i tinejdžera samo nakuplja bes.

Pročitajte i: Selena Gomez priznala - Ubijalo me da gledam naizgled savršene ljude na Instagramu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Selena Gomez (@selenagomez) дана 10. Феб 2020. у 6:18 PST

Selena u izolaciji nasmejana i raspoložena

A kao i skoro čitav svet u ovom momentu, i poznata pevačica nalazi se u izolaciji usled širenja koronavirusa. Selena vreme provodi u svom domu, a trudi se da joj uvek bude zabavno i da bude pozitivna.

Kako je konačno saznala da je bipolarni poremećaj uzrokovao sve psihiloške probleme, ona je rešila da okrene novi list.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Selena Gomez (@selenagomez) дана 5. Нов 2019. у 1:01 PST

Ne želi da se preda letargiji i crnim mislima, već se trudi da svakoga dna uradi nešto lepo za sebe. Selena fanovima redovno objavljuje Instagram priče, gde ih obaveštava šta ovih dana sluša, koje filmove gleda... A pokazala im je da je i te kako vešta u kuhinji.

Pročitajte i: Selena Gomez “Bilbord” nagradu posvetila ženi koja joj je spasila život (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Selena Gomez (@selenagomez) дана 30. Мар 2020. у 7:07 PDT

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram
Tagovi: selena gomez

Najnovije vesti