Više nema tajni: Evo kada Dženifer i Bred usvajaju dete

Više nema tajni: Evo kada Dženifer i Bred usvajaju dete

Autor: | 31/03/2020

0

Dženifer i Bred ponovo su u žiži javnosti, ovog puta jer se konačno zna da li će i kada usvojiti dete 

Dženifer Aniston (51) i Bred Pit (56) pre nekoliko nedelja oduševili su svet kada je u javnost isplivala informacija da će njih dvoje usvojiti dete.

Amrički tabloidi brujali su o tome kako su Bred i Dženifer na korak od obnavljanja ljubavne veze. A tome u prilog govori i činjenica da imaju i veliki zajednički plan - da usvoje devojčicu.

Iako ne planiraju da ponovo stanu na ludi kamen, slavni holivudski glumci žele da zajedno usvoje devojčicu iz Meksika.

Kako je tada preneo “Star” magazin, njihova namera je ozbiljna i čitav proces trebalo bi da se odvija veoma brzo.

– Oni će biti sjajni roditelji. Oboje žele da podjednako budu uključeni u život devojčice koju će uskoro usvojiti – otkrio je izvor za spomenuti medij.

On je tada dodao i da par razmišlja o kupovini zajedničke kuće, koja će biti njihov novi dom.

Evo kada će Dženifer i Bred usvojiti devojčicu

Od kako je ova informacija obišla svet, javnost sa nestrpljenjem iščekuje dan da se to i dogodi.

Sumnju da će se ovo zaista dogoditi dodatno su podgrejale i fotografije koje je Dženifer objavila sa odmora u Meksiku. Fanovi su presrećno komentarisali da će se Bred i Dženifer zaista ostaviti u zajedničkoj ulozi roditelja, jer su strani mediji preneli kako je i Bred u isto vreme bio na ovoj destinaciji.

Truje se pilulama: Anđelina Džoli se razbolela zbog Breda i Dženifer

Ali kako sada saznaje portal "Gossip Cop" ova informacija o usvajanju deteta je u potpunosti neistinita. 

- Ko bi normalan poverovao u ovo sve, to je čista laž - rekao je za spomenuti portal neimenovani izvor, koji je blizak prijatelj slavne glumice.

Ovaj izvor demantovao je čak i navode da su Dženifer i Bred obnovili njihovu vezu.

Inače, ni Brad ni Dženifer nisu se oglašavali povodom svih napisa. A u medijima su više puta naglašavali kako su ostali jako dobri prijatelji.

Nova prepreka u odnosu između Breda i Dženifer

Kako pišu američki tablodi, veza bivših supružnika je naišla na još jedan izazov. Za naklonost 56-godišnjeg glumca i Oskarovca, navodno se bori još jedna poznata dama, koja je ujedno i dobra prijateljica sa Dženifer. “New Idea” navodi da se za Breda ozbiljno zagrejala 57-godišnja Demi Mur.

Njihov izvor navodi da se par igrom slučaja u isto vreme našao u jednom pariškom restoranu gde su se najprije srdačno pozdravili, a potom odlučili i da zajedno večeraju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Demi Moore (@demimoore) дана 2. Мар 2020. у 8:44 PST

– Uživali su tokom čitave večeri, a restoran su napustili zajedno – otkrio je istoimeni izvor, koji tvrdi da se situacija zakomplikovala kada je za to saznala Dženifer.

Naime, ona i Demi su dugogodišnje prijateljice, pa izvor napominje da holivudska miljenica na njen potez gleda kao na “nož u leđa'”.

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram