Pre zatvaranja granica: Megan i Hari napustili Kanadu, ovde je sada njihov dom

Pre zatvaranja granica: Megan i Hari napustili Kanadu, ovde je sada njihov dom

Autor: | 30/03/2020

0

Megan i Hari uspeli su da napuste Kanadu, pre zatvaranja granica usled širenja koronavirusa u ovoj zemlji, a evo i gde je sada njihov novi dom

Koronavirus uskoro će zatvoriti i granice Kanade, kako je i najavio kanadski premijer Džastin Trudo, a Megan i Hari uspeli da ostvare svoj plan i napuste ovu zemlju.

Kako piše "Page six", Megan Markl i princ Hari, otišli su u Kaliforniju, gde planiraju da nastave svoj život.

Par je sa desetomesečnim sinom Arčijem odlučio da napusti Kanadu i porodični život nastavi u Los Anđelesu.

Razloga za to je više, a jedan od najvažnijih je to što je Holivud blizu i što će Megan moći da uskladi poslovni i privatni život.

Britanski "The Sun" navodi da se poznati par već raspitivao za nekretnine na Beverli Hilsu. A kada su pronašli onu koja im se dopala, odlučili su i da se presele.

- Tamo imaju dosta pomoćnog osoblja, a tu je smešten i njihov novi tim holivudskih agenata, kao i članovu PR tima i menadžera. Vojvotkinja od Saseksa tamo ima puno prijatelja, a što je najvažnije, njena mama Dorija je u Los Angelesu - otkrio je dobro obavešten izvor za ovaj medij.

Megan najzad spokojna, težak period ostavila u prošlosti

Lepoj Megan Markl je pošlo za rukom ono o čemu sanjaju dame širom planete - udala se za princa. Ipak, to što je udajom za princa Harija postala deo britanske kraljevske porodice, nju nije usrećilo. To je pokazala i kada je odlučila da istu i napusti uz podršku supruga.

 Hari i Megan sa sinom Arčijem nastavili su samostalan zivot u Kanadi. A bivša glumica je, kažu upućeni, najzad srećna. Ona je pre nekoliko dana, nakon što je odradila obaveze koje je imala kao član kraljevske porodice, napustila London. Sada je, navodno, i mnogo srećnija, zdravija a i raspoloženje joj je bolje.

Magazin Elle donosi nova saznanja o njenom životu u Velikoj Britaniji

Oni navode da je za Megan život na kraljevskom dvoru bio do te mere stresan da je patila od napada panike. Nije mogla da se nosi sa stalnim kritikama koje su dolazile od dela britanske javnosti i tamnošnjih tabloida.

Megan je presrećna što je pobegla od haosa u Londonu–  rekao je izvor blizak vojvotkinji, koja bez svoje titule zvanično ostaje 31. marta.

Dok su živeli u Velikoj Britaniji, Megan se navodno osećala zarobljeno, klaustrofobično i generalno nesrećno.

– Bila je nervozna svaki put kad bi napustila svoj dom. Posebno jer je imala osećaj da privlači samo negativnu pažnju. Život u Kanadi čini je ispunjenom. Uz supruga i sina tu su i blagodeti poput šetnji prirodom u ležernom izdanju – tvrdi izvor.

Zbogom, Britanijo: Megan Markl i zvanično započinje novo životno poglavlje

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ms.MeghanMarkle_forever (@ms.meghanmarkle_forever) дана 27. Мар 2020. у 11:41 PDT

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti