Kompanija Nectar donira 5 miliona dinara za nabavku testova za dijagnostiku COVID -19

Kompanija Nectar donira 5 miliona dinara za nabavku testova za dijagnostiku COVID -19

Autor: | 27/03/2020

0

Kompanija Nectar pridružila se akciji i apelu Privredne komore Srbije i donirala 5 miliona dinara za nabavku testova za dijagnostiku virusa COVID-19 u želji da pomogne u meri u kojoj je moguće da se što pre efikasnim merama spreči dalje širenje i sačuvaju životi naših građana.

Solidarnost i zajedništvo u ovom momentu su veoma važni. Donacijom kroz našu Nije svejedno fondaciju, želimo da doprinesemo (u meri kojoj možemo) našem zdravstvenom sistemu u ovom trenutku koji je sad, kad vodimo bitku sa vremenom, presudan. Verujemo da su solidarnost i humanost najbolji mogući način za očuvanje zdravlja i života naših građana. Sad je trenutak da svi damo svoj maksimum kako bismo iz ove bitke izašli kao pobednici   ističe direktor kompanije Nectar, Mihailo Janković.

Važno je sada više nego ikada da pokažemo prvo sebi a onda i svima u našem okruženju da NIJE SVEJEDNO kako reagujemo, kako se ponašamo i kako štitimo sebe i druge

Kompanija Nectar će donacijom svojih proizvoda pomoći i volonterskim centrima širom Srbije koji ovih dana vredno asistiraju našim starijim sugrađanima, ali rade i na pakovanju i distribuiranju humanitarnih paketa ugroženim građanima u našoj zemlji.

Nectar Grupa će pratiti svakodnevno situaciju u zemlji i truditi se da i dalje odgovori na apele, u skladu sa mogućnostima.

Zbog trenutne krize izazvane pandemijom virusa COVID-19 u kojoj se našao čitav svet, ali i tržišta na kojima posluje Nectar grupa, aktiviran je čitav niz mera kako bi se zaštitili pre svega  zaposleni, ali i kako bi se obezbedio nesmetani proces proizvodnje i snabdevanja za sve potrošače. Svi zaposleni daju svoj maksimum uz sve mere predostrožnosti koje su podignute na najviši nivo, da proizvodnja uz najviše standarde kvaliteta, funkcioniše stabilno i bezbedno, kao i lanac snabdevanja, logistike i isporuke proizvoda.

Hellomagazin.rs Promo