Tuga u domu Enrikea Iglesijasa: Prolazimo kroz veoma težak period

Tuga u domu Enrikea Iglesijasa: Prolazimo kroz veoma težak period

Autor: | 26/03/2020

0

Očuh pevača Enrikea Iglesijasa, Karlos Franko, preminuo je od posledica korona virusa.

Poznati pevač Enrike Iglesijas objavio je potresnu poruku na svom Instagram profilu obavestivši sve da prolazi kroz veoma težak period zbog teškog gubitka koji je zadesio njegovu porodicu.

- Prolazimo kroz veoma težak period i ova pošast je zahvatila mnoge ljude, uključujući i moju porodicu. Vreme je da ostanete kod kuće i budete svesni svojih voljenih. Šaljem vam snažan zagrljaj i nadam se da ćemo se uskoro videti. Razvedrite se - napisao j Enrike Iglesijas.

Karlos Falko, očuh poznatog pevača je bio pacijent koji je sa 83 godine spadao u rizičnu grupu, hospitalizovan je prošlu nedelju, ali je nažalost izgubio bitku.

Enrike Iglesijas progovorio o odnosu sa Kurnjikovom pa otkrio: Ana me je napuštala dva puta!

Pre nekoliko nedelja Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova nisu ni sanjali da će dane sa svojim novorođenčetom provoditi u samoizolaciji

Poznati pevač Enrike Iglesijas pre nekoliko nedelja postao je roditelj preslatke devojčice, a poznati par o ovoj radosnoj vesti obavestio je publiku i pratioce na društvenoj mreži.

Iako su dugo uspevali da Aninu trudnoću drže u tajnosti, mediji su, ipak, uspeli da dođu do njih i saznaju ove bitne vesti. Tek što je nedavno objavljena paparaco fotografija na kojoj se lepa teniserka vidi u poodmakloj trudnoći, svetski mediji preneli su vest da je čuveni par dobio još jedno dete.

Srećni tata je potvrdio ovu vest objavivši prvu fotografiju sa svojom mezimicom.

– Moje sunce 30.01.2020 – napisao je kratko Enrike na svom Instagram nalogu.

Ana Kurnjikova dugo krila i prethodnu trudnoću od javnosti

enrike iglesijas

Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova ceo svet oduševili imenom ćerkice

Nekoliko dana kasnije bivša teniserka Ana Kurnjikova i muzička zvezda Enrike Iglesijas otkrili su ime ćerkice koje je oduševilo čitav svet. Naime, novorođena naslednica zove se Meri, a kako su i sami istakli zvaće je Maša, pošto je Kurnjikova poreklom iz Rusije.

Međutim dane potpune sreće prekinulo je vanredno stanje zbog korona virusa, ali kao što se čitava planeta u ovom teškom času uči strpljenju i pravim vrednostima, verujemo da i ovaj poznati par uživa u čarima roditeljstva i da svoje dane izolazice pune pozitivnom energijom i harmonijom.

Mama, tata i blizanci: Kako Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas navijaju dok gledaju Svetsko prvenstvo u fudbalu

enrike iglesijas
)

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Najnovije vesti