Marija Veljković: Dva razloga za slavlje

Marija Veljković: Dva razloga za slavlje

Autor: | 23/03/2020

0

Marija Veljković, neposredno pred vanrednu situaciju, mlađoj ćerki Nevi priredila je nezaboravnu zabavu povodom trećeg rođendana i krštenja 

S obzirom na to da imaju troje mališana, u domu Marije Veljković i njenog supruga Milana uvek se nađe razlog za slavlje. Ovog puta povod za proslavu i lepe zajedničke trenutke sa bliskim ljudima dala im je najmlađa Neva. Obeležavanje njenog trećeg rođendana roditelji su spojili sa krštenjem, pa je sreća bila dvostruko veća.

- Za kratko vreme smo sve isplanirali, znali smo gde ćemo i kakvu tortu želi naša devojčica, trebalo je samo da pozovemo goste. Nisam htela da se opterećujem detaljima, već da taj dan maksimalno posvetimo Nevi i da se svi lepo provedemo. Proslavu rođendana i krštenja organizovali smo u najužem krugu - otkriva za "Hello!" popularna voditeljka koja, kao svaka majka, osluškuje želje svoje dece i trudi se da ih ispuni.

- Za klince je izbor torte glavna tema i događaj od najveće važnosti, pa uvek nastojim da im izađem u susret. Budući da Neva ima samo tri godine, neko bi rekao da je suviše mala da bi znala šta hoće, ali verujte da i te kako zna. Njena jedina rođendanska želja bila je da dobije tortu u obliku zeke, pa smo se zajedno dale u potragu. Imala je i mafine u obliku malih zečeva sa šargarepicama. Mislim da je bila zadovoljna - priča Marija i dodaje da su se svi gosti, sa slavljenicom na čelu, odlično proveli.

Marija Veljković ponosna na sina Đurađa: Smejem se, a oči mi pune suza (foto)

- Iako smo nedelju dana ranije gasili svećice, na dan kada je rođena znala je da je zabava organizovana zbog nje.. Da će doći gosti i njeni drugari. Ni u jednom trenutku se nije moglo čuti: “Meni je dosadno, hoću kući”. U igraonici je bila diskoteka, pa iako je najmlađa, sve vreme je igrala i pevala. Baš je uživala.

Sedmogodišnji Đurađ i godinu i po mlađa Rosa sestri su poklonili Barbiku-sirenu.

- Podrazumeva se da Milan i ja jednako volimo sve troje dece. Ali pošto je Neva najmlađa prema njoj smo nekako “bolećivi”. Đura i Rosa su svesni da je ona najmanja, pa su posebno brižni. Ponosna sam kad vidim koliko se vole. Ali i koliko se trude da joj ugode, paze je i ispunjavaju joj svaku želju. Mada, ako ćemo o željama, moram da primetim da današnju decu malo šta može istinski da oduševi, što i ne treba da čudi ako se ima u vidu da im je sve dostupno. Mi smo se u tim godinama mnogo više radovali poklonima jer nismo mogli da dobijemo baš sve što smislimo.

Marija i Milan do leta će napraviti kratak predah od proslava, a onda ih čekaju nova porodična okupljanja, naravno ukoliko to bude dozvoljvala situacija u zemlji zbog koronavirusa. Đurađ i Rosa, za koju Marija kaže da je njena mini-kopija, s nestrpljenjem čekaju jun i jul kako bi gasili svećice na svojim rođendanskim tortama.

Eva Čubrović Jelena Bekvalac

Pročitajte još