Poseban razlog za ponos: Pogledajte šta ume sin Ane Ivanović (foto)

Poseban razlog za ponos: Pogledajte šta ume sin Ane Ivanović (foto)

Autor: | 21/03/2020

0

Kako Ana Ivanović provodi vreme sa sinovima u izolaciji

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, kao i mnogi ljudi širom sveta, trenutno su u samoizolaciji.Oni se trude da što kvalitetnije provode sa sinovima Lukom i Leonom, a kako stariji sin ima već dve godine, on već ima priliku da iskaže i svoje talente.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Ivanović (@anaivanovic) дана 21. Мар 2020. у 2:59 PDT


– Veoma ponosna na mog malog Pikasa, trebaće nam mnogo da sve ovo počistimo. Dodatne aktivnosti za sve, ostanite kod kuće – napisala Ana u opisu fotografije na kojoj se vidi kako Luka crta po blok papiru.

 

Ana i Bastijan su drugi rođendan starijeg sina Luke proslavili u krugu porodice

Kako su zbog epidemije koronavirusa donete posebne mere bezbednosti koje zabranjuju okupljanja, Ana i Bastijan su rođendan sina prvenca proslavili u krugu porodice.  Nekadašnja teniserka je pokazala delić slavlja iz njihovog doma i sinu čestitala rođendan kratkom i emotivnom porukom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Ivanović (@anaivanovic) дана 17. Мар 2020. у 10:47 PDT

– Srećan rođendan naša ljubavi – napisali su Ana i Bastijan na Instagramu, a čestitkama su se pridružili brojni obožavaoci slavnog para.

Biti majka je najlepša stvar na svetu.Reči ne mogu da opišu radost koju osećam. To je takvo uživanje. Dolaskom sina na svet počela sam da cenim neke sitnice na koje ranije nisam obraćala pažnju, a to su na primer, nekoliko sati neprekidnog sna ili jednostavan odlazak pod tuš

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Ivanović (@anaivanovic) дана 31. Јан 2020. у 5:02 PST

Ana i Bastijan pridružili pozivu brojnih javnih ličnosti i pozvali svoje pratioce da čuvaju sebe i svoje bližnje

Kao osobe od uticaja, Ana Ivanović i Bastiijan Švajnštajger su odlučili da pozovu sve koji ih prate na društvenim mrežama da se pridržavaju saveta stručnjaka i vode računa o svom zdravlju i zdravlju svojih bližnjih.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Ivanović (@anaivanovic) дана 6. Мар 2020. у 6:39 PST

– U ovim vremenima je važno da vodimo računa o sebi i svojim voljenima, ali i da imamo poštovanje i prema svojim komšijama. Ostati na sigurnom sada mora postati prioritet. Zbog toga je važno ponašati se odgovorno i slušati savete stručnjaka – napisali su u zajednički potpisanoj poruci i dodali da smo svi odgovorni za starije i bolesne koji se ne smeju izlagati dodatnoj opasnosti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Ivanović (@anaivanovic) дана 14. Мар 2020. у 7:54 PDT


– Želeli bismo da iskoristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su pomogli i svim lekarima koji su bili izloženi riziku kako bi učinili sve što je u njihovoj moći i usmerili društvo kroz ovo teško vreme – naglasili su uz zaključak da svi čuvaju svoje zdravlje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Ivanović (@anaivanovic) дана 14. Дец 2019. у 4:59 PST

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Najnovije vesti