Dragana Mirković zaposlenima: Brinite za svoje porodice, a ne za posao

Dragana Mirković zaposlenima: Brinite za svoje porodice, a ne za posao

Autor: | 21/03/2020

0

Dragana Mirković obratila se svojim zaposlenima na DM Sat televiziji i poručila im je da budu bez brige za posao

Pandemija korona virusa izazvala je veliki strah među stanovnicima planete, jer je osim zdravlja ugrožena i kompletna ekonomija, čega je očigledno svesna i Dragana Mirković.

Ona se emotivnom porukom obratila zaposlenima na DM Sat televiziji i poručila im da budu bez brige.

Folk zvezda, koja je nebrojeno puta pokazala svoju humanu stranu, postavila je status na društvenim mrežama koji je za kratko vreme izazvao pozitivne reakcije.

DM Sat je kablovska i satelitska televizija koja se emituje iz Požarevca. Kanal su 2005. godine osnovali Dragana Mirković i njen muž Toni Bjelić koristeći prethodno isključenu Sat TV. Televizija se vidi u više balkanskih i evropskih zemalja.

– U ovim teškim vremenima, želela bih da se posebno zahvalim zaposlenima na DM Sat televiziji, pre svega na lojalnosti, porukama podrške kao i na njihovom radu koji omogućava da se program nesmetano emituje, doduše, bez poznatih emisija, jer na žalost vanredna je situacija – napisala je Dragana.

– Želimo da u ovim nedeljama budete uz svoje porodice i brinete o njima, a ne o poslu. Daće Bog kada sve ovo prođe, svi zajedno, u istom sastavu, nastavićemo da jos jači i povezaniji, pravimo još bolji program – poručila je Dragana i na taj način podržala inicijativu predsednika Vučića da ne bude otpuštanja, ali i poslala dobar primer svim ostalim poslodavcima u zemlji.

Dragana Mirković sa porodicom u izolaciji

Među brojnim poznatim ličnostima koje poštuju pravila zbog novonastalog stanja izazvanog koronavirusom i ponašaju se odgovorno prema svom zdravlju, ali i zdravlju svojih bližnjih, je i folk zvezda Dragana Mirković. Ona se sa porodicom, suprugom Tonijem Bijelićem, i njihovo dece Markom i Manuelom , nalazi u izolaciju u njihovom velelepnom domu u Beču.

Svoj raskošni dom je folk diva do sada nekoliko puta pokazivala javnosti,a sada je prvi put pokazala neke skrivene kutke u kojima provodi dane.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) дана 17. Мар 2020. у 8:35 PDT


–Izolacija. Čuvajte se i budite mi dobro. Volim vas. Hvala vam beskrajno na podršci i divnim komentarima– napisala je Dragana uz fotografiju na kojoj pozira ispred dvorca.

 

Hellomagazin.rs Ata/Instagram/Luka Šarac