Milica Gacin besna: Nisu išli u školu, gori su od virusa!

Milica Gacin besna: Nisu išli u školu, gori su od virusa!

Autor: | 20/03/2020

0

Voditeljka "Slagalice" Milica Gacin nezadovoljna što se ne poštuju vanredne mere


Zbog epidemije koronavirusa u Srbiji su donete vanredne mere koje podrazumevaju i zabranu napuštanja domova u određenom dobu dana, dok građani stariji od 65 godina moraju tokom celog dana da budu u svojim kućama. Sve u cilju kako bi se zaustavilo širenje zaraze i sačuvalo zdravlje i životi ljudi. Ipak, ove mere ne poštuju svi, što je ispovociralo voditeljku  "Slagalice" Milicu Gacin da se oglasi, jer, kako kaže, njena ćerka volontira u Kliničkom centru

– Besna sam jer moje dete volontira i svi smo u kući savesno prihvatili njene preporuke i izolovali smo se, jer se ona kreće po kliničkom. Jel sad trenutak da dramimo oko toga šta to više 'ne možemo' ili od čega ćemo 'da poludimo'.To nije išlo u školu, primitivno, nevaspitano, neobrazovano. Izgleda da je mala propisana kazna za nepoštovanje propisanih mera– napisala je ona na svom Instagram storiju i dodala da lekari zaslužuju veći aplauz.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Gacin (@milicagacin) дана 2. Мар 2020. у 4:08 PST

–Malo je onaj aplauz u osam za sve lekare, sestre i druge zdravstvene radnike koji su prinuđeni da rizikuju svoje zdravlje zbog ovakvih koji ne vide dalje od svog primitivizma– napisala je voditeljka.

Poznate ličnosti podržale medicinare!

Čini se da građani naše zemlje različito shvataju čitavu situaciju oko virusa korona koji se polako širi i među nama. Dok jedni poslušno ne napuštaju svoje domove i tako štite i sebe i druge, ima i onih koji sa osmehom kažu “Ma, neće mene”.

Upravo zbog ove druge grupacije, brojne poznate ličnosti širom sveta pokušavaju apelima i molbama da probude odgovornost u njima.

Glumac Miloš Biković upravo je jedan od onih koji svojim malim gestom i porukom mogu da pokrenu lavinu pozitivnih dela.

Miloš je u kratkoj video poruci apelovao na sve ljude naše zemlje da ne napuštaju svoje domove, iako se dobro osećaju. Da pokušaju da upotpune svoje vreme gledajući serije, filmove, ali da ne izlaze u kafiće i šetaju gradom kao da se ništa ne dešava.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic) дана 17. Мар 2020. у 5:48 PDT


Miloš je učinio još jednu sjajnu stvar. On je javno istupio ispred svih i uputio poziv za jedan sjajn gest, na koji se apeluje čitav dan putem društevnih mreža.

– Večeras u 20 časova izažite na svoje balkone i jednim aplauzom pozdravite naše medicinare, naše doktore, naše tehničare… Sve ranike u zdravstvenim ustanovama koji se bore i rizikuju svoje zdravlje i svoje živote da se izbore sa ovim virusom, ovom bolešu i velikim problemom. Oni koji rade prekovremeno i koji su sada izmoreni… I oni kojima će malo solidarnosti značiti. Zato, hajde da večeras u 20h svi izađemo na naše balkone i da ih pozdravimo jednim aplauzom! I da im se zahvalimo za posao koji rade i za to što se tako nesebično daju – rekao je Miloš.

Podršku mediniskim radnicima dale su i brojne ličnosti sa domaće estrade među kojima su Ceca Ražnatović, Milica Pavlović, Dragana Mićalović, Stefan Đurić Rasta, Olivera Jovićević, Ljupka Stević i mnogi drugi.

– Bravo komšije, sutra još glasnije! – napisala je na Instagramu Marija Šerifović.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram
Tagovi: Milica Gacin

Najnovije vesti