Olga Kirilenko: Nisu me primili u bolnicu iako sam zaražena koronavirusom

Olga Kirilenko: Nisu me primili u bolnicu iako sam zaražena koronavirusom

Autor: | 18/03/2020

0

Ukrajinska glumica i manekenka  Olga Kirilenko objavila na Instagramu zašto nije u bolnici

Bivša Bondova devojka Olga Kirilenko jedna je u nizu poznatih ličnostu koje je pozitvna na virus koji je paralisao svet, Kovid-19.  Vest je 40-godišnja lepotica sama objavila na svom Instagramu istakavši da je bolesna već nedelju dana i da se nalazi u samoizolaciji.

– Zaključana u kući nakon što sam pozitivna na koronavirus. Zapravo sam bolesna već nedelju dana – napisala je glumica na Instagramu uz fotografiju na kojoj se vidi pogled iz njenog stana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) дана 15. Мар 2020. у 10:42 PDT

Olga Kirilenko otkrila zašto nije u bolnici

Glumica je sada na svom Instagram profilu otkrila da su bolnice prepune i da hospitalizuju samo one pacijente koji se nalaze u kritičnom stanju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) дана 16. Мар 2020. у 10:46 PDT


– Rečeno mi je da ako mi se stanje pogorša ponovo pozovem hitnu pomoć. Virus može da bude bilo gde. Mogla sam da otvorim vrata taksija i da dobijem virus preko kvake –napisala je glumica, kod koje je virus ustanovljen kada je sa temperaturom od 39 stepeni Celzijusa odvežena u bolnicu gde joj je urađen bris grla.

Idris Elba, poznati britanski glumac, potvrdio je da je testiran na koronavirus, te da su rezultati bili pozitivni


Glumac poznat Idris Elba po filmovima "Prometej", "Bitka za Pacifik" i "Tor" objavio je na svom Tviter nalogu da je zaražen koronavirusom i da se nalazi u izolaciji.

– Osećam se okej, nemam simptome do sada, ali sam izolovan od kad sam saznao da sam izložen virusu. Ostanite kod kuće, ljudi, budite pragmatični. Obaveštavaću vas kako sam. Bez panike – napisao je Elba na pomenutoj društvenoj mreži, uz video koji je podelio sa svima.

Tom Henks i njegova supruga, glumica Rita Vilson, oporavljaju se od koronavirusa

Među prvim poznatim osobama koje su objavile da su zaražene korona virusom su i Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson. Glumac je tu vest objavio na društvenim mrežama.

Henks je na Instagramu napisao da su se on i supruga na koronavirus testirali u Australiji, gde radi na filmu. Njih dvoje su osetili umor i bolove u mišićima a sve vreme su imali blago povišenu temperaturu.

– Osećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove u mišićima. Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni – napisao je Henks,a podrška je stizala sa svih strana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tom Hanks (@tomhanks) дана 15. Мар 2020. у 1:05 PDT


Glumac i njegova supruga su napustili bolnicu i sada su smešteni u kući koju iznajmljuju u Australiji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tom Hanks (@tomhanks) дана 12. Мар 2020. у 7:08 PDT

- Hvala pomoćnicima. Hajde da svi povedemo računa i o sebi i o drugima - napisao je glumac pre par dana uz fotografiju na kojoj se vidi da jede prepečeni hleb i džem.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) дана 12. Мар 2020. у 7:19 PDT

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Najnovije vesti