Severinina životna borba: Sanjala sam ga i noćas i plakala - neopisiva bol

Severinina životna borba: Sanjala sam ga i noćas i plakala - neopisiva bol

Autor: | 14/03/2020

0

Severinina bol ne jenjava

Nakon višegodišnje borbe za starateljtsvo nad sedmogodišnjim sinom Aleksandrom, dete je na izmaku prošle godine nepravosnažnom odlukom suda pripalo ocu Milanu Popoviću. Severina ima pravo da naslednika viđa nekoliko puta nedeljno i svakog drugog vikenda, i ona tu odluku suda poštuje.

Iako na fotografijama koje obavljuje na društvenim mrežama ne skida osmeh sa lica, ona često potresnim poruka pokazuje koliko pati što sin nije sa njom.

Severina je napravila paralelu između svog bola i koronavirusa, koji je poslednjih dana paralisao Evropu, te je istakla da je upravo ovo njen virus i da traje 117 dana, od trenutka kada joj je sin oduzet.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) дана 29. Нов 2019. у 5:02 PST


– [Ljubav u doba korone] Veliki pisac Gabrijel Garsija Markez napisao je predivno delo ‘Ljubav u doba kolere’. Ja nisam nikakav veliki pisac, ali ću opisati kako izgleda ljubav u doba korone. Ja sam jedna mama kojoj je sedmogodišnji dečak pre 117 dana iščupan iz zagrljaja i odveden iz svog krevetića. Ja sam samo jedna mama koja se u tih 117 dana budila u suzama svih tih dana, osim možda 10, koliko je u tri i po meseca prespavao u našem domu. Sanjala sam ga i noćas… I plakala… Neopisiva bol, pomešana osećanja zbog koronavirusa i patnji ljudi koji su oboleli, a ne znaju zašto. Ne znamo ni kako se leči, ni koliko će ovo trajati, nema leka... Moj “koronavirus” traje od 28.11.2019, kada sam saznala da mi je sin, koji je od rođenja sa mnom, koji je sa mnom živeo u sreći i veselju, okupan ljubavlju, jednom nepravomoćnom merom i presudom koja je došla kao korona, ne zna se zašto ni kako, oduzet–  pisala je Severina.

Severina nagradu “Zlatni studio” za koncert godine posvetila sinu i ženama koje se nisu predale kada im je bilo najteže

Splitska pevačica je krajem prošle godine imala uspešnu turneju pod nazivom “The Magic Tour”, a njen nastup u rodnom gradu, tj. u Spaladium Areni, osvojio je prestižnu nagradu "Zlatni studio" u kategoriji koncert godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 7. Мар 2020. у 4:49 PST


– Sećam se da sam, kao mala, na sceni koračala s ljubavlju, kao što i sada koračam. S ljubavlju se može napraviti čudo, s ljubavlju dolazimo do pravde. Nagradu želim posvetiti svim ženama koje se nisu dale kada je bilo najteže – poručila je emotivno Severina sa pozornice i zahvalila čitaocima, organizatorima, onima koji su je pozvali.

– Ja samo pevam, ja samo pevam, ja nemam razlog da se živciram. Imam svog divnog supruga, svoju majku i svog sina. Ovo je za njega! – dodala je ona

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 7. Феб 2020. у 2:01 PST

– Stvarala sam je u najgorem periodu mog života i ne znam kako sam to izgurala, ali kao što rekoh – s ljubavlju možemo čuda, s ljubavlju dolazi i pravda. I zato ovu nagradu posvećujem svim ženama koje se nisu dale kad im je bilo najteže.  – Hvala mojoj divnoj publici koja me pratila iz grada u grad i mojoj porodici! – zaključila je Severina.

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Instagram
Tagovi: severina