Nisu izdržali izazove: Razvode se Marija i Aleksandar Srećković Kubura?

Nisu izdržali izazove: Razvode se Marija i Aleksandar Srećković Kubura?

Autor: | 14/03/2020

0

Marija i Aleksandar Srećković Kubura nakon turbuletnog perioda rešili da stave tačku na brak?

Poznati glumac Aleksandar Srećković Kubura (46) u septembru prošle godine se našao u centru pažnje zbog priča da je njegov brak sa fitnes instruktorkom Marijom Savić (45) uzdrman. Iako su već više od dve decenije u braku i imaju dvoje dece, nagađalo se da je neverstvo kumovalo problemima.

Govorilo se da je pre pet godina Kubura prevario suprugu sa 18 godina mlađom studentkinjom, da bi tada u medijima osvanula vest da je ovoga puta Marija istom merom uzvratila suprugu. Glumac nije bio raspoložen da te navode komentariše za medije.

Aleksandar Srećković: Eh, da sam malo mlađi a da mi je ova pamet

– Nemojte, molim vas, vi stalno te neke gluposti. Snimam pet serija, a vi me zovete za takve gluposti. Ćao – bilo je sve što je rekao Kubura za “Blic".

Marija je u emisiji “Magazin In” ipak priznala da imaju probleme.

– Problemi uvek postoje, to su faze u životu, u svim segmentima života, u poslu, u partnerskim odnosima, u braku… Kažu da kako zračiš tako privlačiš. Ja sam sportista, sve probleme rešavam sportski, i kada padneš, i kada primiš udarac sa strane, rešenje je vežba, sve probleme rešavate tako – rekla je tom prilikom.

Marija i Aleksandar Srećković Kubura odlučili se za sporazumni razvod

Čini se da supružnici nisu uspeli da prevaziđu nesuglasice, pa su, kako piše "Blic" rešili da se sporazumno razvedu.

–  Iako su pokušavali da spasu svoj brak nekoliko puta, Marija i Kubura su shvatili da je došao kraj i zato su podneli papire za razvod. Nakon svega što su prošli morali su da se pomire sa činjenicom da u njihovom odnosu odavno stvari ne funkcionišu i da je najbolje da svako nastavi svojim putem  – navodi izvor blizak paru. Pomenuti list piše da Kubura nije bio dostupan za pozive,  a Marija nije bila raspoložena za razgovor.

Marija i Aleksandar Srećković imaju dva sina

Mlađi sin Vanja je krenuo u prvi razred, dok je stariji Aleksa nedavno diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Sreckovic (@kubura.kubura) дана 13. Нов 2019. у 8:02 PST

Iako se stariji naslednik oprobao u glumi u filmu “Zajedno”, nije krenuo očevim stopama, ali ga rado prati na premijera.  Tako su zajedno ispratili premijeru filma “Realna priča” u Sava Centru, a glumac je ponosno pozirao sa naslednikom.

– Moj dečak i ja – napisao je Kubura a njegovi obožavaoci su primetili da Aleksa jako liči na majku.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram

Najnovije vesti