Dijana Požarskaja: Nigde nisam videla više zgodnih muškaraca nego u Srbiji

Dijana Požarskaja: Nigde nisam videla više zgodnih muškaraca nego u Srbiji

Autor: | 13/03/2020

0

Dijana Požarskaja da je uživala tokom boravka u Srbiji

Popularna ruska glumica Dijana Požarskaja, zvezda filma "Hotel Beograd", provela je u Srbiji mesec dana dok je snimala film sa Milošem Bikovićem.  Ova 28-godišnjakinja kaže da često dobija komplimente od srpskih fanova.

–Znam da kažem 'hvala' i 'prelepo'. Stalno dobijam komentare na Instagramu od srpskih fanova. Najčešće mi ispod fotografije pišu 'prelepa', tako da tu reč sigurno neću nikada zaboraviti – rekla je Dijana i otkrila da su na nju poseban utisak ostavili lepi muškarci

– Srbi su prelepi. Nigde nisam videla više zgodnih muškaraca nego u vašoj zemlji, kunem se. Jednom prilikom sam pozvala supruga u Moskvi i rekla mu: 'Dragi, nemaš pojma koliko su Srbi lepi i zgodni'. Namerno sam ga provocirala, ne bi li i on došao u Beograd, ali nije mogao zbog obaveza – ispričala je lepa Ruskinja za "Informer" i dodala da je upoznala Momčila Bajagića Bajagu koji je komponovao muziku za film "Hotel Beograd", ali i pesmu koju je Miloš Biković posvetio upravo Dijani.

– Ova pesma je napravljena za film Hotel Beograd kao znak zahvalnosti našoj predivnoj glumici Dijani, koja je svojim talentom i verom u ovaj poduhvat učinila da Beograd i Srbija zasijaju novim sjajem pod filmskim reflektorima – objasnio je Miloš Biković. On se posebno zahvalio i Bajagi rečima – Odrastao sam uz tvoje pesme. Čast mi je što sam sa tobom, legendo, podelio ovu mrvu stvaralaštva –

– Obožavam je i hvala Bajagi i Milošu što su je snimili. Sviđa mi se i spot, veoma je dirljiva i lepa – rekla je Dijana Požarska

Film "Hotel Beograd", nakon uspešne premijere u Moskvi, prikazan i u našem glavnom gradu, a brojne ponate ličnosti pojavile su se na crvenom tepihu

Film "Hotel Beograd" sinoć je premijerno prikazan i pred domaćom publikom. Glavne uloge, u filmskom ostvarenju koje je oduševilo rusku publiku, tumače Miloš Biković i Dijana Požarskaja. Miloš se u ovom ostvarenju potpisuje i kao producent, a po prvi put je imao priliku da sarađuje sa svojom koleginicom i najboljom prijateljicom Jelisavetom Orašanin.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) дана 10. Мар 2020. у 2:39 PDT

U režiji Konstantina Stackog, film rusko-srpske produkcije predstavlja nastavak popularnih TV serija "Kuhinja" i "Hotel Eleon".

Brojne poznate ličnosti iz našeg javnog života pojavile su se sinoć u centru "Sava", pa je čitav ambijent zaista podsećao na Holivud. A glumce je od fanova čuvalo obezbeđuje.

Crvenim tepihom pre početka projekcije prošla je glumačka i autorska ekipa filma u kojoj su Miloš Biković, Dijana Požarska, Boris Dergaćov, Miodrag Radonjić, Ljubomir Bandović, Jelisaveta Teodosić, Srđan Žika Todorović i Aleksandra Kuzenkina.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᴘᴀᴅᴀꜱʜᴀ × ʜᴏᴛᴇʟ ᴇʟᴇᴏɴ (@_pashadasha.eleon_) дана 11. Мар 2020. у 1:44 PDT

Crvenim tepihom prošetala je i manekenka Sofija Milošević, koja statira u ovom filmu. U pratnji dečaka manekenka je istakla bujni dekolte.

Miloš Biković: Sebe ne smatram previše bitnim – moj život može da se završi svakog časa i ništa se ne bi promenilo

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sofi Milo fan page (@sofi_milofans) дана 10. Мар 2020. у 2:25 PDT

Ruski reditelj Stacki priznao je da je presrećan što je imao priliku da prikaže u svom filmu lepote Srbije.

- Prvi put sam bio u vašoj zemlji na prvom Kustendorfu kao student. Radeći na ovom filmu, zaljubio sam se u Srbiju. Ne kažu džabe da smo bratski narod, reagujemo slično na iste stvari, smejemo se zajedno... Prijatno sam iznenađen vašim glumcima, u Rusiji kažu da tanano osećaju i glume - rekao je reditelj.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Art Vista (@art_vista_doo) дана 11. Мар 2020. у 12:22 PDT

Film "Hotel Beograd" - romantična priča

Radnja filma rusko - srpske produkcije vrti se oko glavnog junaka - Pavla, koji je vlasnik hotela u srpskoj prestonici. Jedina njegova briga bila je kako izaći na kraj sa obožavateljkama, sve dok jedan naizgled bezazlen saobraćajni udes nije izmenio tok njegovog lagodnog života. Tako se u sudbinu mladog bogataša uplela mafija, koja želi da mu preotme bogatstvo i nametne histeričnu verenicu. A kao iz vedra neba pojavljuje se i zagonetna Ruskinja, nekadašnja devojka okorelog neženje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ????? ??????????? ? (@pozharskaya_fan) дана 1. Мар 2020. у 5:24 PST

Da stane na "ludi kamen” sa ovom lepoticom uticaće Pavlova mnogobrojna familija sa sela. Dedini recepti za bračnu sreću, ali i "začini” tetaka, snaja i strina doprineće komičnoj situaciji iz koje će neko izvući srećan, a neko deblji kraj.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели космическое настроение (@eleonxbikovic) дана 10. Мар 2020. у 2:26 PDT

Ruska glumica Dijana Požarska, koja je sa Bikovićem u glavnoj ulozi, istakla je da su joj se naša zemlja i narod dopali.

- Dok sam radila na ovom projektu, zaljubila sam se u Srbiju. To je bila prilika i da upoznam vaše običaje, pre svega svadbene. Srpska svadba zainteresovala je mnoge devojke iz Rusije posle prikazivanja ovog ostvarenja, koje je pre Beograđana videla publika u Moskvi - istakla je Dijana na pres konferenciji upriličenoj dan uoči projekcije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Надежда? (@nadinka_ratnikova8) дана 10. Мар 2020. у 11:41 PDT


W

Hellomagazin.rs Ata/Instagram