Ona povezuje Miloša Bikovića i Veljka Ražnatovića

Ona povezuje Miloša Bikovića i Veljka Ražnatovića

Autor: | 12/03/2020

0

Miloša Bikovića i Veljka Ražnatovića u prehodnom periodu, mnogi su spominjali u istog rečenici, a evo i zbog čega 

Miloš Biković jedan od naših najuspešnijih glumca, koji je svoju karijeru uspešno izgradio i na teritoriji Rusije, mogao je u popularnoj seriji "Južni vetar" da zaigra sa Veljkom Ražnatovićem.

Iako su producenti serije u mladom bokseru videli idealnog opasnog momka koji može da dočara zatvorski život, do Ražnatovićevog učešća u seriji ipak nije došlo.

Veljko bi u hit seriji "Južni vetar" imao zapaženu ulogu. Ali to se na kraju nije dogodilo. Prošlo je šest meseci otkako su snimljene te epizode, a pravi razlog zbog čega je sportista izostao iz ovog projekta nije naveden. Naime, sin folk zvezde Cece Ražnatović izabran je da igra Maraševog drugara.

Producenti su tražili mlade momke koji izgledaju opasno i koji na kraju filma završe iza rešetaka. Oni su verovali da bi Veljko tu ulogu sjajno izneo. Zbog čega nije mogao da snimi svoje scene, za "Kurir Stars" priča reditelj ovog ostvarenja Miloš Avramović.

- Ideja da Miloša Bikovića i Veljka Ražnatovića gledamo zajedno, i da Veljko bude deo serije, nije bila moja. Ali sam predlog odmah prihvatio. Bio je čak i na probnom snimanju, vežbao s Bikovićem svoje scene i moram priznati da ne možete da ga ne primetite kao pojavu. Plan je bio da otvori seriju - počinje priču Avramović, koji je, pored serije, režirao i film "Južni vetar“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miodrag Radonjic (@radonjicmiodrag) дана 12. Јан 2020. у 10:18 PST

Miloša Bikovića i Veljka Ražnatovića, ipak, nećemo gledati zajedno

Svoje scene sa Bikovićem Veljko je trebalo da snimi u zatvoru Zabela u Požarevcu. I baš zbog lokacije nije postojala mogućnost da to uradi neki drugi dan. Ali Veljko se uoči snimanja javio i saopštio da zbog bolesti nije u prilici da obavi poveren zadatak.

- Razgovarali smo i sa Cecom o Veljkovom angažmanu u seriji. Priče da mu je ona zabranila da igra ne bih da komentarišem. Na dan snimanja Veljko nam je poslao poruku da se razboleo i mi smo morali da izbacimo taj lik iz priče - zaključuje reditelj.

Stigao je i taj dan: Cecinoj sreći nema kraja (foto)

Inače, pored Veljka, od javnih ličnosti ponudu da se oproba kao glumica dobila je i pevačica Jovana Nikolić Mišković. Trebalo je da igra suprugu crnogorskog mafijaša kojeg tumači Ljubomir Bandović. Ona je ipak postala deo serije "Južni vetar“ jer je sa Slobodanom Veljkovićem Cobijem snimila naslovnu numeru "Pazi se“.

- Spojili smo muzički i filmski svet. Dopada mi se što reditelj dosta obraća pažnju i na muziku. U spotu se pojavljuju velika slumačka imena i to je bio prvi put da snimam s glumcima - rekla je pevačica, koja je ovih dana ekskluzivno za "Story" otkrila i da je po drugi put u blagoslovenom stanju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Nikolić Mišković (@jovananikolicmusic) дана 3. Мар 2020. у 11:02 PST

Inače, kako piše ovaj list u  planu je snimanje i filma "Južni vetar 2“, pa postoji mogućnost da Veljka Ražnatovića na kraju vidimo kao deo ove sjajne priče.

hellomagazin.rs ATA Images, instagram