Dobitni trio Ivane Španović: Šta osim zgodnog dečka još usrećuje našu atletičarku (foto)

Dobitni trio Ivane Španović: Šta osim zgodnog dečka još usrećuje našu atletičarku (foto)

Autor: | 12/03/2020

0

Ivana Španović, naša najtrofejnija atletičarka, uživa u novoj ljubavi

Dok su svi iščekivali da naša najuspešnija atletičarka Ivana Španović stane pred oltar sa Vladimirom Kumrićem sa kojim je u emotivnoj vezi bila čitavu deceniju i sa kojim se verila na svoj 24. rođendan, oni su u septembru 2019. godine stavili tačku na ljubav. Ta vest je mnoge iznenadila jer je Španovićeva u više navrata isticala da joj je on velika životna podrška.

– Mi živimo zajedno, imamo svoje ambicije i planove. U svakom slučaju, mi funkcionišemo kao da smo supružnici, a venčanje je stvar formalnosti – govorila je Ivana jednom prilikom.

Ivana Španović ponovo voli: Ko je zgodni momak koji joj je ukrao srce?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on May 21, 2019 at 9:36am PDT


– Mislim da je ključ uspeha naše veze u tome što su nam karakteri potpuno suprotni. Ja sam jako brzopleta i ishitreno reagujem, što uglavnom pravdam mojim mladim godinama, a Vladina prednost je što je on iskusniji od mene i što jednostavno može da predvidi završetak svake situacije u kojoj se nalazi. Uvek je tu za mene da mi da pravi savet. Mi odlično funkcionišemo i kao par i i kao dvoje ljudi koji pokušavaju da stvore nešto zajedničko –  kazala je ona svojevremeno za domaće medije.

Ivana Španović je raskid desetogišnje veze potvrdila za magazin Hello!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt) on Dec 8, 2019 at 7:46am PST

Da je ljubavi sa Vladimirom došao kraj, Ivana je potvrdila upravio za naš magazin kada je i istakla da su ostali u prijateljskim odnosima nakon raskida. Samo dva meseca kasnije, na društvenim mrežama otkrila je veliku novost u svom životu. Ona je objavila da je u vezi sa Markom Vuletom, koji je trener i nutricionista.

– Sreća se ne može kupiti, ali zato možete kupiti avionske karte, a to je otprilike ista stvar – napisao je Marko ispod jedne njihove zajedničke fotografije koja je nastala tokom šetnje Varšavom.

 Trio koji Ivana Španović najviše voli

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on Dec 8, 2019 at 7:46am PST


Od kako su obelodanili svoju ljubav Ivana i Marko često objavljuju zajedničke fotografije, a najnovije je nastala u teretani. Na fotografiji, zaljubljeni par zajedno vežba, a za kratko vreme prikupila je više od 23.000 lajkova.

Ivana Španović o kritikama: Mogu da zamislim šta će mi zamerati u budućnosti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on Mar 12, 2020 at 6:05am PDT

 – Trio koji volim. On, teretana i trening  – napisala je Španovićeva.

Hellomagazin.rs Marko Obradović