Raznežila javnost: Šta je vojvotkinja Kejt otkrila o malom princu Luisu

Raznežila javnost: Šta je vojvotkinja Kejt otkrila o malom princu Luisu

Autor: | 11/03/2020

0

Vojvotkinja Kejt otkrila zanimljivost o mlađem sinu, jednoipogodišnjem princu Luisu

Javnost, a posebno britanska, budno prati svaki korak dece koja odrastaju na kraljevskom dvoru, pa su tako šestogodišnji princ Džordž, četvorogodišnja princeza Šarlot i jednoipogodišnji princ Luis u centru pažnje gde god da se pojave.

I njihov mlađi brat Arči, sin Harija i Megan, pobuđuje pažnju ali njega, zbog odluke njegovih roditelja, javnost nema priliku da ga često viđa. Posebno sada, kada su se odselili u Kanadu i nastavili samostalan život van okrilja kraljevske porodice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Jun 8, 2019 at 7:07am PDT


Dešavanja koja su poslednjih meseci uzdrmala monarhiju, bacila su u senku i njene omiljene, najmlađe članove ali je jedna stvar koju je vojvotkinja Kejt otkrila o najmalđem sinu, oduševila javnost.

Supruga princa Vilijama, 38-godišnja vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, u Bakingemskoj palati ugostila je dobrotvornu organizaciju za mentalno zdravlje mladih "Place2Be". Povodom 25. godišnjice ove organizacije, đaci osnovne škole izveli su himnu, nakon koje je, kako prenosi Hello magazin, Kejt otkrila i najdražu pesmu svog najmlađeg deteta, jednoipogodišnjeg princa Luisa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Mar 9, 2020 at 4:54pm PDT


Naime, nakon što su osnovci izveli himnu, vojvotkinja im se svima zahvalila, a kako su dva đaka tog dana slavila rođendan Kejt im je čestitila i otkrila kako je upravo pesma "Srećan rođendan" najdraža pesma njenog mlađeg sina Luisa koji će u aprilu ove godine proslaviti svoj drugi rođendan.

Jedna od prvih reči malenog princa je bila “Meri”

Vojvotkinja Kejt Midlton  otkrila je da jedna od prvih reči koje je izgovorio Luis bila "Meri", jer je kuća nje i princa Vilijama (37) pun kuvara autorke Meri Beri, zvezde kulinarske emisije "The Great British Bake Off".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on May 19, 2019 at 2:31pm PDT


- Jedna od prvih reči koje je Luis izgovorio bila je Meri jer sa svojom visinom taman može da vidi kuvare koji se nalaze na našoj polici s knjigama u kuhinji - otkrila je vojvotkinja nedavno.

Vojvotkinja ne krije da je oduvek brinula kakva će biti majka

Supruga princa Vilijama prvi put je javno pričala o svom detinjstvu, kao i o svim strahovima sa kojima se kao majka suočava u emisiji “Srećna mama, srećno dete”

– Stalno sam brinula kakva ću biti majka. One majke koje kažu da ne brinu zbog toga, zapravo lažu – bez dlake na jeziku je rekla Kejt i dodala:

– Jednostavno počneš da dovodiš sopstvene odluke u pitanje… Sopstveno mišljenje i brojne druge stvari, to zaista počinje onda kada dobiješ dete. Iskreno, ja sam potpuno potcenila uticaj i promenu koju je to unelo u naš život. 

I dok je Megan oduzet sav kraljevski nakit, Kejt Midlton šeta novu skupocenu ogrlicu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Middleton (@duchesscatherineofbritain) on Feb 14, 2020 at 3:44pm PST

Kejt važi za veoma bružnu i požrtvovanu majku, a kako sama kaže tome ju je naučila njena baka.

– Sposobnost da uživam u vremenu koje provodim sa svojom decom, mogu da zahvalim svojoj predivnoj baki. Ona nam je kao deci posvećivala puno vremena. Igrala se sa nama, kuvala sa nama i učila nas da radimo i stvaramo rukama – između ostalog je emotivno ispričala Kejt.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još