Čestitamo: Milica Todorović objavila lepu vest!

Čestitamo: Milica Todorović objavila lepu vest!

Autor: | 11/03/2020

0


Milica Todorović i Petar Strugar na naslovnici "VL magazina"

Milica Todorović i Petar Strugar skoro svakodnevno su u žiži javnosti, ali ne samo domaće. Naime, ovaj pevačko-glumački par je osvanuo na naslovnici  “VL magazina”, jednog od najpoznatijih afričkih časopisa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Mar 9, 2020 at 10:55am PDT


Ovu lepu vest je Milica objavila na svom Instagram profilu, a na ovom uspehu čestitale su joj mnoge koleginice, među kojima su Tijana Dapčević i Kaliopi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Mar 10, 2020 at 5:58am PDT

Ljubav Milice i Petra svakim danom sve jača

Milica je nakon kraha šestogodišnje veze sa koreografom Milošem Paunićem, nenadno uplovila u vezu sa popularnim glumcem, koga je upoznala na snimanju svog spota. O tome kako su se među njima rodile emocije i čime ju je Petar osvojio, govorila je prvi put upravo za magazin "Hello!"

– Petar me je osvojio neposrednošću i duhovitošću. Po tom pitanju smo veoma slični, oboje volimo da se šalimo i širimo pozitivnu energiju. Sa njim se stalno smejem, to mi mnogo prija. Sviđa mi se i što je kulturan i fin. Volim kada me pogleda svojim zelenim očima, a i zgodan je, da se ne lažemo – rekla je šarmantna pevačica, a onda ispričala i kako su se upoznali

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Jan 24, 2020 at 10:37am PST


– Za sve je “kriva” moja ideja da se u novom spotu pojavi konj. (smeh) Saopštila sam zamisao saradnicima, koji su se prilično namučili da je ispune. Jedan od njih setio se Petra, osvedočenog ljubitelja konja, pozvao ga i dogovorio da nam izađe u susret. Tako smo se upoznali. U početku smo se viđali prijateljski, često smo igrali karte sa mojim kumom Stevanom Anđelkovićem i njegovom suprugom Natašom, a posle nekog vremena shvatili smo da su se među nama rodile simpatije. Od tada smo zajedno.

Milica Todorovic priznaje da ju je veza sa Petrom učinila boljom osobom

Kako je veza sa Petrom Strugarom sve ozbiljnija i provode mnogo vremena zajedno, ona može da napravi paralelu sa vezom koja je nedavno završena, i tvrdi da je zaljubljena kao nikada do sada.

– Veza s Petrom me je promenila, oplemenila i učinila boljom osobom. Sijam zbog toga što sam srećna, zadovoljna i zaljubljena, kao nikad do sada. Mislim da se ono kako se osećam iznutra, oslikava i na ovo spolja– rekla je Milica za Alo! i dodala da iako još uvek živi svako u svom stanu, mnogo vremena provode zajedno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⚡️M I L I C A & P E T A R⚡️ (@milica.petar.love) on Mar 11, 2020 at 6:23am PDT

–Ne, svako ima svoj stan, ali tačno je da dosta vremena provodimo zajedno. Budemo i kod njega i kod mene, svejedno nam je gde smo, dok smo zajedno– rekla je Milica koja se izjasnila da li bi promenila prezime ukoliko se uda za Petra.

– Ne znam, nisam o tome razmišljala. Vi ste me već udali?!”– upitala je Milica pa dodala:

–Da znate da mi sat otkucava. Mnogo se ja femkam, a zakasnila sam debelo. Vreme mi je i za brak i za decu (smeh). Šalu na stranu, ne razmišljam o tome. Lepo nam je, zabavljamo se. Vi ne mislite da ja imam pravo da se zabavljam? – rekla je u svom stilu Milica.

Hellomagazin.rs Đorđe Bukvić/Instagram

Pročitajte još