Megan Markl: Nesvakidašnji mejkap za poslednju kraljevsku dužnost

Megan Markl: Nesvakidašnji mejkap za poslednju kraljevsku dužnost

Autor: | 11/03/2020

0

Megan Markl je poznata po "no make up" stilu

Megan Markl je žena koju će novija istorija sigurno zapamtiti zbog toga što je uspela da uzdrma britansku monarhiju. Ona je posebna po mnogo čemu, između ostalog i po stilu odevanja, ali i tome što neguje prirodan izgled a jaku šminku zaobilazi u širokom luku. Čak je i na svom venčanju bila toliko neupadljivo našminkana da su se mnogi iznenadili.

Obeležavanje Dana Komonvelta u Vestminsterskoj opatiji za Megan i Hari je bila poslednja kraljevska dužnost, pa je vojvotkinja od Saseksa napavila mali make up eksperiment.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELİF (@sokingampalacemag) on Mar 11, 2020 at 8:49am PDT


Ona je uz kompletan zeleni stajling za koji se, kako kažu poznavaoci prilika u kraljevskoj porodici, odlučila kako bi odala počast princezi Dajani koji je sličan nosila 1982. godine, odlučila za neočekivanu senku plave boje.  Uz nju je uklopila nude karmin, pa je ukupan utisak bio savršen. Njen izbor je komentarisao i njen šminker Danijel Martin, koji je Meganine fotografije objavio na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin) on Mar 9, 2020 at 7:27pm PDT

 Danijel Marin otkriva svoje bjuti trikove koje vredi isprobati

Moć šminke je već dobro poznata, pa ne čudi što vrhunski šminkeri imaju status umetnika. Tako se kotira i Danijel Martin, koji važi za jednog od najboljih majstora svog zanata. Ovo su njegovi bjuti trikovi koji će vam potpuno promeniti izgled.

Birajte "lakše" pudere

Sigurno se i vama dogodilo da posle nekoliko sati pod puderom primetite da vam lice ne izgleda tako blistavo, kao kad ste ga tek naneli na lice. Za dugotrajni mejkap  Danijel kombinuje hidratne kreme i pudere na bazi vode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin) on Dec 10, 2018 at 4:43am PST

Nedostatke prikrijte prajmerom

Umesto da na akne, mitisere i bore nanosite tone pudera, Marin predlaže da pokušate sa prajmerom.

-Bubuljice prvo namažem gelom koji sadrži kortizol, ostavim par minuta da se osuši o onda nanesem malu količnu prajmera, Nakon toga stavljam korektor i puder- kaže on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Stepsister (@theroyalstepsister) on Mar 1, 2020 at 9:49am PST

 Uposlite prste

Danas ima puno alata za nanošenje pudera ali poznati šminker veruje da je puder najbolje naneti prstima -Ako mejkap nanosite prstima  koža će izgledati sjajno i sveže -zaključuje.

Zaboravite na hajlajter

Po Martinovom mišljenju hajlajter nije neophodan za zdravi sjaj kože. -Izbegavam  da nanosim puno svetlucavih čestica jer na licu izgledaju previše metalik. Umesto toga koristim balzam ili serum, a nanosim ih na istaknute tačke na licu, otkrio je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin) on Mar 30, 2019 at 8:25am PDT

 Kombinujte kremu i korektor za najprirodniji efekt

Ako želite da izgledate kao da nemate šminku na licu to ćete postići jednim odličnim trikom. Pomešajte hidratnu kremu sa korektorom i nanesite na lice kao što boste naneli puder. Tako ćete postići no make-up make-up look

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još