Halit Ergenč: Snaga muškog autoriteta je u pametnoj ženi

Halit Ergenč: Snaga muškog autoriteta je u pametnoj ženi

Autor: | 07/03/2020

0

Turska glumačka zvezda Halit Ergenč,  koji je najpozanatiji po ulozi sultana Sulejmana u seriji "Sulejman Veličanstveni" otvori dušu

Popularni glumac je u nedavnom razgovoru za tursko izdanje magazina "Elle" je iskreno govorio o ljubavi i snažnim ženama, te kako pomaže supruzi Berguzar Korel s kojom čeka drugo dete

– Pametna žena za mene je moćna žena– započeo je svoju priču Halit priznavši da se ne boji inteligentnih dama – To mišljenje je uvreženo, jer je sa inteligentnom ženom teže razgovarati. Lakše je imati oko sebe ljude koji ne postavljaju pitanja. Inteligentna žena pita i očekuje da i druga strana zna odgovore. I u vreme veličanstvenog veka, kako se zove serija koju sam igrao, žene su bile pametne, ali nisu tražile svoja prava. Danas je situacija drugačija. U mnogim zemljama žene zauzimaju rukovodeće položaje. I snaga muškog autoriteta je u pametnoj ženi. Pametna žena radi ono u što veruje. Ponekad kad shvatite da je nemoguće promeniti njeno mišljenje, povlačite se. To se odnosi na svakog inteligentnog čoveka –rekao je glumac, koji ističe da u svom životu ima dve moćne žene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halit Ergenç (@halitergencresmi) on Jun 18, 2015 at 5:34am PDT

– Jedna je moja baka s majčine strane. Izuzetno je snažna žena. Zagrljaj njene ljubavi je poput toplog vetra. Moja baka nikad nikome nije rekla ružnu reč, nije ogovarala. Druga jaka žena je moja majka –otvoreno priznaje Halit koji je zbog supruge koja se nalazi u poodmakloj  trudnoći uzeo pauzu od glumačkih obaveza kako bi joj pomogao u vaspitanju sina Alija, kao i preuzeo obaveze na sebe kada stigne prinova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halit Ergenç (@halitergencresmi) on Sep 22, 2017 at 11:02pm PDT


– Vreme koje provodim sa sinom Alijem je dragoceno. Osim toga, posebno uživam u ronjenju. Ne volim plivanje, i dovoljno mi je da mi se samo telo drži na površini vode. Tako da supruzi nisam dobro društvo u plivanju. Muziku volim, pa kada sam uzbuđen, ljut ili tužan, spontano počnem da pevam po kući. Primetio sam da reči pesme koju pevam opisuju stanje i situaciju u kojima sam trenutno. Muzika mi pomaže da se osećam dobro – istakao je 49- godišnji glumac koji je suprugu opisao kao dinamičnu, ali  nežnu i osetljivu krhku dušu.

Hellomagazine.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: Halit Ergenc

Najnovije vesti