Trendi kupaći kostimi za 2020. godinu

Trendi kupaći kostimi za 2020. godinu

Autor: | 06/03/2020

0

Kupaći kostimi za 2020. godinu već su se pojavili u prodaji. Ponovo su aktuelni neki prošlogodišnji modeli, ali primetne su i brojne novine koje se tiču boja i dezena.

Kada počnu pripreme za letovanje, bikini je prva stvar koju pakujemo. Najveći deo dana provodi se na plaži, tako da je želja da se pronađe savršen model potpuno prirodna.

Pri odabiru modela kupaćeg kostima, ne treba se voditi isključivo modnim trendovima. U obzir je potrebno uzeti građu i uzrast onoga ko kupuje. Veliki izbor modela omogućava da svako pronađe ono što će mu dobro stajati.

Šta će se nositi ovog leta?

Kada su u pitanju boje, aktuelne će biti različite nijanse narandžaste. Od nežnih tonova u boji kajsije, preko jarkih citrusnih nijansi, pa do trendi neon narandžaste, ova boja dominiraće peščanim plažama širom sveta.

Beli kupaći kostimi nikada ne izlaze iz mode. Oni ističu preplanulost kože i vizuelno sužavaju siluetu, tako da su uvek traženi. Čiste, minimalističke linije i jednobojni, beli kostimi, uvek su dobitna kombinacija.

https://www.instagram.com/p/B85SuXiFxf1/

Kupaći kostimi za 2020. godinu sadrže širok dijapazon printova, a posebno popularni biće tropski dezeni. Živopisne boje, egzotični cvetovi i motivi džungle obogatiće ovogodišnju ponudu. Sa druge strane, još uvek su omiljeni zebra-printovi i tigrove šare, tako da će šarenilo obeležiti i 2020.

https://www.instagram.com/p/B8g0MVSJBO8/

Duboki, visoko krojeni donji delovi bili su traženi u nekoliko proteklih sezona, a tako će biti i ovog leta. Oni naglasak stavljaju za bokove, a čitava figura postaje izdužena.

Jedna od novina predstojeće sezone svakako su topići sa dugim rukavima, a umesto klasičnih donjih delova, popularni će biti šortsevi. Ove smele i neuobičajene kombinacije učiniće vas upečatljivim gde god da se pojavite.

Kao i u prethodnim sezonama, ponovo ćemo imati priliku da uživamo u kupaćim kostimima ukrašenim dodatnim detaljima. Dugačke, elastične trake obmotane oko stomaka ističu torzo i doprinose atraktivnom izgledu. Ovakvi topovi se odlično slažu uz duge, lepršave suknje, pa se mogu nositi ne samo kao odeća za kupanje, već i kao večernji autfit.

https://www.instagram.com/p/B1bpRwzjfe6/

Dizajneri sve češće kreiraju odeću koja se može nositi u različitim prilikama, a ovaj trend se primećuje i u dizajnu kupaćih kostima.

Jednodelni kupaći kostimi za 2020. godinu

Više nego ikada ranije, na revijama naprestižnijih modnih brendova imali smo prilike da vidimo jednodelne kupaće kostime.

Asimetrični krojevi često su ukrašeni različitim varijantama kaiševa, a prorezi i nabori omogućavaju da prikrijete i istaknete baš ono što želite.

Nekada rezervisani za žene u zrelim godinama, danas jednodelni kupaći savršeno pristaju i tinejdžerkama i mladim devojkama. Modernije su varijante sa jednom bretelom, a zanimljivi su i kupaći bez bretela koji su praktični jer ne ostavljaju bele tragove neosunčane kože.

https://www.instagram.com/p/B7yjbJxFOVZ/

Za one smelije, sa besprekornom figurom, u ponudi su i modeli sa providnim silikonskim trakama koji celokupnom izgledu daju notu seksepila.

Što se tiče tekstura, pored standarnih, glatkih materijala, u ponudi su i oni rebrasti. Trendi tkanine sadrže metalizirane niti koje ih čine svetlucavim, tako da su odlična varijanta za devojke koje žele biti primećene.

Ženstvenost se efektno može istaći uz karneriće. Ovaj detalj učiniće da klasični modeli izgledaju atraktivno i osvežavajuće. Karneri su posebno prikladni uz jednobojne, minimalističke modele, dok ih treba izbegavati u kombinaciji sa upadljivim printovima.

https://www.instagram.com/p/BmRbM_3AnoN/

Kako da kupaći kostim traje duže od jedne sezone?

Nakon kupovine savršenog kupaćeg kostima, ne smemo zaboraviti na način njegovog održavanja. Da morska so i hlor ne bi uništili osetljiva vlakna, kupaći kostim treba prati nakon svakog kupanja u moru ili bazenu. Ručno pranje, uz korišćenje minimalne količine praška za veš, produžiće mu životni vek.

https://www.instagram.com/p/B6quDk_F28z/

Zbog velikog procenta elastina koji sadrži, kupaći kostim ne sme se uvijati i cediti. Umesto na žici, potrebno ga je sušiti u horizontalnom položaju, na peškiru, van domašaja direktne sunčeve svetlosti.

Kremu i ulje za sunčanje treba koristiti pažljivo. Ukoliko dođu u kontakt sa kupaćim kostimom, mogu promeniti njegovu boju ili ostaviti masne fleke koje se kasnije ne mogu ukloniti.

Čitajte Hello! Aktuelni trendovi, saveti i priče o poznatima - sve na jednom mestu.

Komentari (0)

Loading
Hello