Jelenina poruka Noletu: Uvek pogled ka vrhu, a put strm, blatnjav, klizav ali zanimljiv i izazovan

Jelenina poruka Noletu: Uvek pogled ka vrhu, a put strm, blatnjav, klizav ali zanimljiv i izazovan

Autor: | 04/03/2020

0

Jelena Đoković uputila dirljive reči suprugu Novaku

Novak i Jelena Đoković su toliko dugo zajedno da im ni imena više ne idu jedno bez drugog " Nole i Jelena". Ove godine oni slave 15 godina ljubavi,  zavoleli su se dok su još bili srednjoškolci, onda kada su sanjali da će Novak biti svetski broj jedan u tenisu. Njihova ljubav je odolela svim izazovima i iskušenjima, pa su se u julu 2014. godine jedno drugom zakleli na večnu ljubav na Svetom Stefanu. Iste godine u oktobru Jelena je rodila sina Stefana  u Monte Karlu, dok je tri godine kasnije njihovo porodica postala četvoročlana rođenjem ćerke Tare.

Velika proslava porodice Đoković: Jelena iznenadila izborom odeće (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Feb 29, 2020 at 11:18am PST

Novak često ističe koliko mu je dragocena podrška porodice, a u nedavnom  razgovoru sa britanskim televizijskim autorom Džejom Šetijem nije skrivao koliko je zahvalan Jeleni na svemu što je uradila kako bi njihova veza opstala.

Jelena Đoković: Novaka i mene su vaspitavali batinama, ali mi Taru i Stefana nećemo nikada

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Feb 14, 2017 at 11:39am PST


– Supruga i ja smo počeli da se zabavljamo kada sam imao 18 godina. Spojio nas je upravo tenis kojim se i ona nekada bavila. Kada je otišla na studije u Milano ja sam se otprilike u isto vreme preselio u Monako. Dva grada su blizu, pa je često dolazila. Zahvalan sam joj na svemu što je uradila kako bi naša veza opstala. Još dok je studirala upoznala me je sa jogom. Roditelji i moj prvi trener učili su me da sve stvari koje me muče stavim na papir. To mi je pomagalo, ali je s vremenom iščezlo. Uz Jelenu sam opet počeo to da radim i osetio sam se dobro, jer sam mogao svašta da izbacim iz sebe. Učim kako da postanem strpljiviji, da sredim misli kontrolišem se, da oslobodim za kvalitetno vreme sa porodicom, jer oni su mi prioritet– priznao je Nole.

Da su jedno drugom najveća podrška svedoče i Jelenine reči

 

Naime, ona je  na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju, na kojoj se vidi kako su pokorili planinski vrh na Rtnju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Mar 3, 2020 at 7:14am PST

– Uvek pogled ka vrhu, a put strm, blatnjav, klizav ali beskrajno zanimljiv i izazovan. Nekada mogu samo da te gledam i navijam dok se penjes (jer na te vrhove moras sam, al uz podršku) a nekada te pratim i s tobom uživam u pogledu i lepoti visine. Najlepše od svega je naše zajedničko vreme i te uspomene koje nas uvek zbližavaju ? zahvalna na još jednom osvojenom vrhu s tobom i uz tebe– napisala je Jelena.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti