Bivši muž Snežane Dakić se razveo, a voditeljka ima neočekivan komentar

Bivši muž Snežane Dakić se razveo, a voditeljka ima neočekivan komentar

04/03/2020

0

Vladimir Mikić i njegova supruga Jovana Miljković dogovorili su se pre mesec dana da se sporazumno razvedu

Biznismen Vladimir Mikić, koji je bio u braku sa voditeljkom Snežanom Dakić, razvodi se po treći put. Kako navodi izvor blizak paru, on i Jovana, sa kojom ima 15-mesečnu ćerku, su odlučili da se razvedu jer je ljubav prestala.

– Vladimir nikada nije robovao stereotipima, te po svaku cenu nastavljao da održava bračne odnose kada ljubav nestane. Tako je bilo i ovoga puta. Jovana i on su shvatili da više nisu jedno za drugo, bar ne kao partneri, ali da će zauvek jedno drugom ostati najbolji prijatelji i podrška. Samim tim što imaju ćerkicu od 15 meseci koju će zajedno odgajati, njih dvoje ne žele da dolaze u bilo koju vrstu sukoba – otkriva izvor za "Alo!".

Ovim povodom oglasila se i Snežana Dakić, koja se od Vladimira razvela 2014. godine, i to, kako se navodilo, upravo zbog Jovane.

Snežana Dakić: Mnogi koji su ostavili žene pored kojih su se obogatili su ili bankrotirali, oboleli ili izvršili samoubistvo – Bog sve vidi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Feb 4, 2020 at 11:34am PST

– Novinari me pitaju za komentar na razvod mog bivšeg muža. Pa, da im ne bih odgovarala pojedinačno, evo mog kratkog razmišljanja na temu razvoda, a naročito kad su to javne ličnosti. Vladimir je otac mog deteta i kad smo se venčali bio je čovek mog života. Kao i u toku našeg braka. Zato o njemu ni prilikom našeg razvoda, niti sada nisam rekla ništa ružno, niti kompromitujuće. Uvek sam pričala samo o sebi: o svojim osećanjima i o tome kako sam kroz sve prolazila: javnost, vaspitanje, finansijska nesigurnost. Smatram da pristojan svet treba da se rastaje na pristojan način, odgovorno i sa poštovanjem, a da se “prljav veš” zadržava kod kuće.

Vladimir mi je rekao pre nekoliko dana da se razvodi, tako da me ta vest nije iznenadila. Iako bi neko rekao da je u pitanju karma, i da sad treba da likujem, moram da kažem da mi je na neki način žao što moj bivši muž prolazi kroz tešku životnu situaciju, ne samo po pitanju ljubavnog života. A moglo je bolje, što kaže “Bijelo dugme”.

Ujedno svakog dana razmišljam o tome koliko smo mi imali sreće dok smo bilo zajedno. Naši životi i naši poslovi su prosto cvetali. Sticali smo i razvijali se, a sa nama zajedno i naše porodice i prijatelji. Svima smo pomagali. To je velika sreća, na kojoj sam jako zahvalna. Naročito sada, kada su se svima nama znatno promenile životne okolnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Dec 5, 2019 at 1:34pm PST


Promenio se i svet i politika. Moja poenta je: živite svoju sreću i dobrobit, dok ona traje i budite je svesni. A istina je i da je naša bivša sreća i dalje naša sreća! Čak i kad smo u nju razočarani, to je privremeno. Ali ta ljubav i ta sreca su i dalje naši. To je zauvek naše. Tako treba na njih gledati.

I apelujem na one koji iz brakova izlaze srećni da imaju razumevanja prema onima kojima je to teže palo, kojima je žao ili su razočarani. Ne doživljavamo svi lako emotivne lomove. 

Budite diskretni sa demonstracijom svoje nove sreće! I odnosite se sa poštovanjem prema bivšem partneru, iako vam ga je dosta i ide vam na živce. Odnos poštovanja će vas poštedeti ružnih scena i dodatnog stresa  – poručila je Snežana koja iz braka sa Vladimirom ima 14-godišnju ćerku Lauru.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Ata/Instagram