Prijovićkina majka otvorila dušu: Aleksandra ne liči na mene, već na oca

Prijovićkina majka otvorila dušu: Aleksandra ne liči na mene, već na oca

Autor: | 03/03/2020

0

Prijovićkina majka ne krije da je izuzetno ponosna na svoju mezimicu, ali i otkriva da njih dve fizički i nemaju toliko toga zajedničkog 

Majka Aleksandre PrijovićBorka Mihajlović, u iskrenoj ispovesti otkrila je da njena ćerka ne liči na nju. Ona je istakla da je Aleksandra najviše povukla na oca i baku.

Ipak, kako fizički izgled nije jedino što deca naslede od svojih roditelja, Borka je istakla da njih dve, ipak, imaju nešto slično.

Stil u genima: Aleksandra Prijović i majka u haljinama koje su apsolutni trend (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ?❤?bokica??? (@borkamihajlovic1974) дана 23. Апр 2018. у 9:07 PDT

U pitanju je energija.

- Vrlo često kada gledam Aleksandrine spotove, trgnem se i pomislim da sam ja. Nas dve zapravo i nemamo ništa zajedničko što se tiče izgleda. Ona apsolutno ne liči na mene, ona liči na njenog tatu i baku. Nemamo iste oči, nos, crte lice. Ali, ima ono nešto za šta mnogi kažu da je ista mama. Tek kada stane da peva, onda se nešto desi i ona je ista ja - objasnila je Borka za "Alo".

Aleksandra Prijović: Majka mi je najbolji prijatelj

Da je odnos između majki i ćerki poseban, upravo to mogu da posvedoče Aleksandra i njena majka Borka.

Pevačica je do sada više puta isticala da se njena mama žrtvovala kako bi ona mogla da se takmiči u "Zvezdama Granda", kao i da se trudila da joj uvek sve obezbedi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ?❤?bokica??? (@borkamihajlovic1974) дана 21. Окт 2018. у 11:33 PDT

- Ona se odrekla svog posla zbog mene kada sam se ja takmičila jer su snimanja bila vikendom kada je ona radila. Morala je da da otkaz i sve što su imali, ona, baka i deka, uložili su poslednji dinar da bih ja bila ovde. Dešavalo se dva-tri puta da nismo imali novac da kupimo haljinu za moj nastup jer dve godine nije malo snimanja, ali naša familija je bila tu da pomogne… Dešavalo se, meni nikada ništa nije falilo. Borila se za mene - rekla je Prijovićka nedavno.

Ona je naglasila i da joj je upravo majka najbolji prijatelj.

 - Šta god da mi se dešava u životu, prvo pozovem mamu. Majka je moj najbolji prijatelj - rekla je Aleksandra za "Blic".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ?❤?bokica??? (@borkamihajlovic1974) дана 23. Апр 2018. у 9:07 PDT

Veliko slavlje u domu Živojinovića 

Pored Filipove majke Zorice, i njena majka joj pomaže u čuvanju sina Aleksandra, koji će za koji dan, 6. marta, napuniti godinu dana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) дана 29. Мај 2018. у 8:47 PDT

Porodica Živojinović priprema se za veliko slavlje, koje će u čast Aleksandrovog 1. rođendana biti upriličeno 11. marta u jednom Beogradskom restoranu. Filip i Aleksandra odlučili su i da tada krste svog naslednika.

- Aleksandra i Filip neće štedeti kad je novac u pitanju, žele da sve bude gala i sa ukusom. Planiraju da 11. mart bude krštenje, a nakon toga i veliko rođendansko slavlje u jednom prestižnom prestoničkom hotelu. Na slavlju će biti oko 150 zvanica, a među gostima će biti i Aleksandrinih kolega koji će se potruditi da naprave što bolju atmosferu. A nije isključeno ni da će i Aleksandra zapevati. Kako se šuška, Aleksandra i Filip će iskeširati oko 70.000 evra za rođendansko slavlje njihovog sina - rekao je izvor za portal "pink.rs".

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram, Helo!

Najnovije vesti