Budi svoja, ponosna i snažna: Proslava Dana žena u UŠĆU

Budi svoja, ponosna i snažna: Proslava Dana žena u UŠĆU

Autor: | 02/03/2020

0

Proslava dana žena je još jedna prilika da jedna polovina govori da je način na koji se praznik obeležava postao uvredljiv za žene, dok druga polovina radosno šeta sa ružom u ruci. I sve su u pravu. Žena koja oseća da joj ne prija tradicionalno obeležavanja 8. marta je u pravu! Žena koja želi da se upravo na Dan žena oseti kao najlepša na svetu je u pravu. Ono što je na kraju važno, i danas i svaki dan, je da žene budu ono što jesu i ono što osećaju da treba.

Zato je UŠĆE Shopping Center ove godine za sve dame pripremilo niz aktivnosti koje će im omogućiti da se tako i osećaju.

Ukoliko voliš da ti ugađaju i da budeš doterana poseti UŠĆE Beauty corner u periodu od 6. do 8. marta i fotkaj se na tronu kao prava kraljica. Prijavu za besplatan make up termin možeš poslati porukom u inbox na UŠĆE profilima na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Hoćeš da dokažeš da nisi samo lepa, nego i snažna žena, poseti Ušće ring na centralnom trgu i testiraj svoju snagu. Jednostavno samo voliš šoping? Uživaj u sjajnim popustima tokom vikenda, 6-8. marta, jer sniženja će ići i do 50 odsto.

Obradujte sebe, ali i dozvoli da UŠĆE Shopping Center obraduje tebe!

A povodom Dana žena, UŠĆE Shopping Center je pokrenuo i digital kampanju “BUDI SVOJA, PONOSNA I SNAŽNA” koja u fokus stavlja na žene i sve one ženske osobine kojima dame svakodnevno pobeđuju sebe i svoje životne izazove. Kampanju su podržale i brojne poznate dame, koje su za UŠĆE kampanju podelile sa javnošću kako one vide temu osnaživanja žena danas.

- Važno je da se žene međusobno podržavaju zato što društvo još uvek nije jednako i zato što smo samo zajedno jače. Samo zajedno možemo da omogućimo narednim generacijama jednako i slobodno društvo - ističe performans umetnica Marta Jovanović.

 

- Za ženu, unutrašnji glas je najveći učitelj i vođa. Kada žena ima jasne želje i snove, ona je inspirisana na šta ukazuje i sama reč “in-spirit”. A najdelotvorniji lek je učiniti svaki dan mali korak ka ostvarenju svog sna. Ne moramo da znamo kako ćemo stići do cilja i kako ćemo rešiti sve ono što nas danas plaši. Samo treba da se setimo da je moć u nama - smatra Jelena Ivanović, talent coach (MSO) i osnivač motivacionog centra "SUPREME YOU“.

 

- Kada mi neko kaže “ne”, to ne znači da ja to ne mogu, to jednostavno znači ja to ne mogu uraditi sa njima -tako dr Emilija Stojanović, dobitnica nacionalne stipendije „Za žene u nauci“ za 2019. godinu ohrabruje sebe.

 

- Moje bliske prijateljice su sve u različitim profesijama i sferama, ali se svaka suočava sa istim poteškoćama: borba za ravnopravni status, platu i poziciju, dok sa druge strane mora da odgovori na pritisak društva da se pokaže/dokaže/ostvari u ulozi žene i majke. Maltene da nema razlike da li si u šou biznisu ili si časovničarka ili pravnica - ističe Sara JO i dodaje da je upravo zbog toga važna podrška ženama, jer onda žena shvati da nije sama, ublaži se osećaj krivice i žena dobije vetar u leđa.

 

- Mislim da su žene koje podržavaju druge žene uspešnije u svom poslu. Samo zajedničkim snagama i zalaganjem možemo napraviti velike promene. Naša mala pohvala može nekome biti veliki vetar u leđa, a međusobno povezivanje između žena dovodi do velikih ideja i napredovanja -stav je Ivane Maksimović, naše reprezentativke u streljaštvu.

Ukoliko su te inspirisale ove reči divnih i snažnih žena, a želiš da svi čuju i tvoj glas šeruj svoju empowering poruku ženama na društvenim mrežama, taguj UŠĆE SC (@uscesc), a mi ćemo upravo tvoju poruku repostovati na našim kanalima.

hellomagazin.rs promo

Najnovije vesti