Nataša Bekvalac proslavlja ćerkin drugi rođendan, a iznenadiće vas kako joj tepa

Nataša Bekvalac proslavlja ćerkin drugi rođendan, a iznenadiće vas kako joj tepa

Autor: | 28/02/2020

0

   

Nataša Bekvalac slavi drugi rođendan ćerke Katje

Nataša Bekvalac je uspešna u svom poslu, što je i potvrdila spektakularnim prvim solističkim koncertom koji je održala u Areni. Ova popularna i jaka žena ne skriva da ima slabu tačku, zapravo dve -njene ćerke: Hanu, koju je dobila u braku sa bivšim veterpolistom Danilom Ikodinovićem i Katju, koju je dobila iz braka sa Lukom Lazukićem.  Njena mlađa ćerka danas slavi drugi rođendan, a ponosna mama joj je i na društvenim mrežama čestitala emotivnom porukom.

Nataša Bekvalac danas puca od ponosa zbog ćerke Hane

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Feb 24, 2020 at 7:07am PST

Nakon spektakularnog koncerta i ogromnog uspeha, jedna poruka Natašu je načisto dotukla

– Sećam se kada su doktori rekli neće biti dobro -nas dve smo znale da će biti, sećam se da su rekli dan kada ćes se roditi  -znala sam da će biti onako kako ti budes želela .Od trenutka kada si se rodila, pa i pre kroz tebe upoznajem sebe, učis me da pravila ne postoje i da je jedino koje za nas važi- ljubav. Sećam se kako si me naučila šta znači biti hrabar. Hvala ti što me vodiš putem kojim idu malo hrabrije devojčice, najhrabrije! Hvala ti što si baš mene izabrala da ti budem mama Katarina moja. Srećan rođuš sine moj – napisala je Nataša ćerki i kao heštagove stavila reči Severine pesme "Rođeno moje".

Nataša zbog Hane pozvala Danila u pomoć


Kako je njena starija ćerka Hana u pubertetu, pevačica je rešila da u pomoć pozove bivšeg supruga, Haninog oca Danila Ikodinovića, da zajedno pomognu mezimici u ovom,za nju do sada, najtežem životnom periodu.

– Hana je sada u periodu puberteta i moram priznati da sam pozvala Danila u pomoć, a mogu vam reći da uživam dok ih gledam zajedno. Ja sam malo opasnija kada je vaspitanje u pitanju, za razliku od Danila, koji je blaži prema Hani i zaista mi pomaže – otkrila je pevačica  nedavno u razgovoru u emisiji “Među nama”.

Sve majke, pa i Nataša se suočavaju sa laganjem svoje dece u pubertetu, za koje nema pravog razloga, ali je jako nervirajuće i ume da izbaci iz koloseka.

Nataša Bekvalac za novi HELLO!: Ne bih se usudila da ponovo kažem “da”

Sestre Bekvalac ponosne na ćerke: Hana i Petra u prvoj modnoj kampanji (foto)

– Hana mi pomaže i laže i mulja… (smeh) Ja sam majka dvanaestogodišnjakinje, za nekoliko meseci trinaestogodišnjakinje, tako da se nosim sa svim problemima koje nose te godine – priznala je jednom prilikom Nataša istakavši da između nje i Hane postoji samo relacija mama-ćerka i da tu nema priče o drugarstvu.

 

Hellomagazin.rs Miloš Nadaždin/Luka Šarac/Instagram