Uz ove trikove, uvek ćeš biti zanimljiva dečku!

Uz ove trikove, uvek ćeš biti zanimljiva dečku!

Autor: | 27/02/2020

0

Kako da budem zanimljiva dečku? - pitaju se devojke kojima je cilj da izgrade stabilnu vezu sa partnerom. Ukoliko sebi postavljate ovo pitanje, znači da ste dovoljno zreli kada je poimanje partnerskih odnosa u pitanju.

Za svaku uspešnu vezu, bila ona prijateljska, poslovna ili ljubavna, potreban je trud obeju strana. Ako samo jedan partner ulaže energiju u razvoj veze, ona je osuđena na propast.

Treba razumeti jednu stvar - nije najvažnije kako da budem zanimljiva dečku, već kako da oboje uživamo u svojoj vezi.

Kako da budem zanimljiva dečku - Mali saveti zlata vredni

Iznenadite ga

Svi mi volimo iznenađenja. Neočekivan dodir, zagrljaj ili poljubac onda kada je važno da vaš voljeni ostane skoncentrisan, uneće u život čari zabranjenog voća.

Šapnite mu nešto provokativno dok telefonira sa kolegom, neprimetno ga cmoknite tokom prenosa utakmice i strasti će se rasplamsati više nego ikada.

Povremeno mu napišite neku duhovitu ili dvosmislenu poruku i ubacite u džep jakne ili farmerki. Oduševiće se kada shvati koliko se trudite. Mali znaci pažnje imaju veliku ulogu u razvoju veze i to treba iskoristiti.

Na Internetu se nalazi veliki broj tutorijala o različitim temama. Uz malo truda, pronaći ćete brojne recepte i detaljno uputstvo kako da napravite omiljeno jelo. Diskretno se raspitajte šta je to što vaš dečko obožava da klopa, pa se potrudite da to sami napravite. Za početak, odaberite nešto jednostavnije jelo, a kada se izveštite, vaši kulinarski specijaliteti mogu biti i zahtevniji.

Ne opterećujte ga sitnicama

Činjenica je da žene više pričaju i veću pažnju poklanjaju detaljima. Razgovore o sitnicama vodite sa drugaricama ili sestrom, a sa dečkom podelite samo ono najvažnije. Nema potrebe da ga opterećujete detaljima koji ga ne zanimaju. Koji model cipela je aktuelan, da li su u trendu paž frizure ili lokne - njemu je sasvim svejedno.

Ne zapostavljajte prijatelje

Ostanite u kontaktu sa svima sa kojima ste bili i pre nego što ste ga upoznali. Niko ne voli da ga partner prati poput senke. To što imate dečka, ne znači da treba da prestanete da se družite sa prijateljima i porodicom.

Odlasci u bioskop, šetnje i koncerti ne moraju biti rezervisani samo za voljenu osobu. Najgore što možete uraditi je da dečka primoravate da sa vama ide negde gde ne želi. Cilj je da svima bude lepo, a ne da dođe do stvaranja nervoze i napetosti.

Razvijte ravnopravan odnos

Budite osoba koja ima integritet

Imajte svoje mišljenje i svoj stav bez obzira na to da li se poklapa sa njegovim. Ne trudite se da u svemu budete slični, suprotnosti se privlače! Različita mišljenja ni u kom slučaju ne treba da dovedu do prepirki. Uvažite čak i ono sa čim se ne slažete. Svako ima pravo na samostalno odlučivanje.

Ne pokušavajte da ga promenite

Ne trudite se da promenite ono što vam se kod njega ne dopada, taj trud nikada nije urodio plodom. Umesto toga, pokušajte da razumete razlog njegovog ponašanja. Ukoliko shvatite na koji način razmišlja, lakše ćete pronaći zajednički jezik.

Budite iskreni

Iskrenost je nešto što nam svima nedostaje. Ne ustručavajte se da otvoreno pitate dečka šta je to što bi voleo da radite u slobodno vreme. Možda bi želeo da zajedno odete u teretanu ili da gledate seriju, a plaši se da vam se to neće svideti. Otvorenost je poželjna u svim životnim segmentima, a naročito kada je u pitanju ljubav.

Ne ponašajte se kao razmažena princeza

Muškarci ponekad vole da izigravaju prinčeve, ali ovakvo ponašanje je opterećujuće na duže staze. Niko ne želi da pored sebe ima devojku koja će ga opterećivati prevelikim zahtevima. Prenemaganje, durenje i potreba da se bude u centru pažnje tipični su za decu, a ne za zrelu osobu. Svoje hirove ostavite iza sebe, a sa partnerom izgradite ravnopravan odnos zasnovan na toleranciji i poverenju.

Čitajte Hello! Vesti o glumcima, pevačima, dizajnerima i još mnogo toga.

Komentari (0)

Loading
Hello Shutterstock

Najnovije vesti