Aleksandra i Filip spremaju gala proslavu Aleksandrovog 1. rođendana, ovo su svi detalji

Aleksandra i Filip spremaju gala proslavu Aleksandrovog 1. rođendana, ovo su svi detalji

Autor: | 27/02/2020

0

Aleksandra i Filip Živojinović sa prvim danima marta proslaviće 1. rođendan svog sin Aleksandra, a kako to i dolikuje priprema se velika žurka 

Ovih dana užurbano je i veselo u domu Aleksandre i Filipa Živojinovića jer 6. marta njihov sin, Aleksandar napuniće godinu dana.

Pevačica i njen suprug, kako saznaje "Pink", planiraju da 11. marta upriliče veliko gala rođendansko slavlje svom nasledniku, a istog dana planiraju da organizuju i krštenje.

- Aleksandra i Filip neće štedeti kad je novac u pitanju, žele da sve bude gala i sa ukusom. Planiraju da 11. mart bude krštenje, a nakon toga i veliko rođendansko slavlje u jednom prestižnom prestoničkom hotelu. Na slavlju će biti oko 150 zvanica, a među gostima će biti i Aleksandrinih kolega koji će se potruditi da naprave što bolju atmosferu. A nije isključeno ni da će i Aleksandra zapevati. Kako se šuška, Aleksandra i Filip će iskeširati oko 70.000 evra za rođendansko slavlje njihovog sina - otkriva za pink.rs dobro obavešteni izvor.

Aleksandra i Filip ne kriju da im je sin promenio živote

Bračni par Živojinović oduševljen je životnim promenama koje je Aleksandar doneo u njihovu svakodnevicu.

- Postala sam odgovornija, stabilnija, srećnija… Moje vreme je podređeno sinu, a za ostalo koliko ostane. Filip i ja smo dobro organizovani i imamo pomoć najbližih, pa sve postižemo. Od prvog dana sve radimo zajedno. Filip je najbolji tata na svetu, a Aleksandar sve više liči na njega - iskreno je rekla pevačica nedavno za "Informer".

Uvek dama: Aleksandra Prijović besprekorno stilizovana i kod kuće (foto)

Kako su se sjajno snašli u ulozi roditelja, a mogućnosti im dozvoljavaju, jedva čekaju da se njihova porodica proširi.

-  Filip i ja bismo voleli da imamo što više dece. Uživamo sa Aleksandrom i želimo ih još petoro, ako Bog da. Dece nikad dosta! Nema ništa lepše od velike i srećne porodice - ponosno kaže pevačica. 

Pevačica je potpuno posvećena nasledniku

Aleksandra uživa u ulozi majke, koju je shvatila veoma ozbiljno, pa vremena za brojne druge stvari ima sve manje.

- Kada mi dođe sada da otputujem negde na dva dana, nema više toga… Ne mogu više da odem kad i gde hoću, niti ja želim da idem – meni je najlepše kada sam sa njim kod kuće i to je ljubav moja najveća na svetu - nedavno je priznala pevačica.

Aleksandar je fizički na Bobu, a karakterno je nekako u svom svetu, što znači da je na Filipa. Zovem ga sto puta, ne sluša… Kada gleda nešto, ne zanima ga ništa, tako i Filip - otkrila je Aleksandra.

Iako je prvo razmišljala da se porodi u Americi, Aleksandra je svog sina donela na svet u Beogradu u jednoj privatnoj bolnici.

– Aleksandra i Filip su prvobitno imali ideju da se pevačica porodi u Americi, gde Brena ima kuću, kako bi dete po rođenju dobilo strano državljanstvo. Sve je bilo spremno da odmah nakon brojnih nastupa spakuju kofere i otputuju. Lekari na ovom dalekom kontinentu nastavili bi da vode njenu trudnoću i spremili bi je za porođaj. Sve je bilo isplanirano do najsitnijih detalja - ispričao je prošle godine izvor za "Blic" i dodao:

Aleksandra Prijović u neverici: Počela sam da plačem odmah kada sam čula!

- Ali, ginekolog je smatrao da zbog trudnoće koju vodi od početka u Srbiji treba da promeni odluku i da nastavi sve preglede i porođaj u Beogradu. Kroz razgovor sa Filipom shvatili su da je tako najbolje. Aleksandra je ubrzo shvatila da ova odluka ima svoje dobre strane. Tačnije, da će moći da bude sa roditeljima i članovima porodice sve vreme. Oni će uvek moći da joj priskoče u pomoć kada joj bilo šta zatreba i da brinu o njoj.

hellomagazin.rs ATA Images, instagram