Goran Bogdan i Jovana Stojiljković raskinuli

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković raskinuli

Autor: | 26/02/2020

0

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković raskinuli su svoju emotivnu vezu, pa su umesto pred matičara, prekidom veridbe okončali ljubav 

Naša poznata glumica Jovana Stojiljković (27) više nije u ljubavi sa Goranom Bogdanom (39) piše danas hrvatska štampa. Glumački par je, kako saznaje hrvatsko izdanje magazina "Story" raskinuo veridbu i okončao svoju vezu.

Srpska glumica je 12 godina starijeg kolegu iz Hrvatske upoznala na snimanju serije "Senke nad Balkanom". Svoju jubavnu vezu su od samog početka krili od javnosti i nikada o njoj nisu govorili za medije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gloria Magazin Srbija (@gloriamagazinsrbija) дана 22. Апр 2019. у 2:15 PDT

Prošle godine zajedno su se pojavili na filmskom festivalu u Sarajevu, dok su nedavno bili i na festivalu Berlinale. Međutim, kako pišu hrvatski mediji, Jovana i Goran sada su, navodno, stavili tačku na ljubav.

Ni Jovana ni Goran do sada nisu komentarisali ove navode.

Umesto svadbe na proleće usledio je raskid 

Pošto su im se ukrstili životni i umetnički putevi, glumci, Beograđanka Jovana Stojiljković i Zagrepčanin Goran Bogdan otpočeli su prošle godine vezu uvereni kako kilometri nisu prepreka za snažne emocije.

Iako su glumili u serijama “Jutro će promeniti sve” i “Senke nad Balkanom”, oni nisu imali zajedničke scene.

Jovana Stojiljković: Nisam više tako mlada, stasala sam za uloge majki

Akteri ove ljubavne priče i sami su potvrdili da među njima postoje jake emocije. Kako je pisao magazin "Gloria"  Goran je iznenadio Jovanu velikim buketom cveća posle premijere “Nečiste krvi”, u kojoj je ona briljantno odigrala glavnu ulogu, u Narodnom pozorištu.

Goran nije bio raspoložen da se za "Gloriju" slika sa Jovanom, već je kratko odgovorio:

- Naravno da ne.

Glumac je dodao i da nije promenio stav i da i dalje ne želi da priča o privatnom životu i devojci.

Jovana Stojiljković osvojila srce glumca za kojim uzdišu dame u čitavom regionu?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели showbuzz.hr (@showbuzzhr) дана 26. Феб 2020. у 3:59 PST

Iako Goran i Jovana nikada nisu bili rasploženi da o svojoj ljubavi govore za medije, njihovi prijatelji su odali da su jako zaljubljeni.

- Goran se baš zaljubio, koristi svaki slobodan trenutak da bude sa Jovanom. Uvek joj posle predstave donese cveće i iznenadi je nekim lepim poklonom. Kad su zbog poslovnih obaveza razdvojeni, sve vreme jedno drugom šalju poruke. Lepo se slažu, očigledno je da im ljubav prija, kao i da imaju mnogo zajedničkih tema - rekao je tada izvor blizak paru za "Gloriju".

Samo nekoliko meseci nakon početka zabavljanja, oni su odlučili i da se vere.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели tportal.hr (@tportal.hr) дана 9. Авг 2019. у 5:05 PDT

- Nedavno ju je zaprosio i dogovorili su se da se venčaju na proleće. Još uvek razmišljaju gde će praviti svadbu, a moguće je da će slaviti i u Beogradu, i u Zagrebu - rekao je izvor za “Informer” u septembru prošle godine.

Jovana je, inače, 2017. godine bila u vezi sa košarkašem Bogdanom Bogdanovićem, koji ju je, kako se pisalo, iznenada ostavio posle šest meseci veze.

Goran važi za velikog zavodnika u čitavom regionu, a svojevremeno je bio u velikoj ljubavi sa hrvatskom pevačicom Lanom Klingor.

Kako su pisali tamošnji mediji, ostavio ju je jer se navodno njegovim roditeljima nije dopadala ta veza.

Goran Bogdan: Neću glumiti Tomu Zdravkovića u filmu

hellomagazin.rs ATA Images, Luka Šarac, instagram

Slične Vesti