Džoging stajling koji priliči samo vojvotkinji Kejt

Džoging stajling koji priliči samo vojvotkinji Kejt

Autor: | 26/02/2020

0

Vojvotkinja Kejt još jednom pokazala da je ikona stila u svakoj prilici

Kejt Midlton je pripadnica kraljevske porodice koja najviše naginje sportu. U srednjoj školi se bavila mnogim aktivnostima poput plivanja, igranja tenisa i trčanja, pa joj nije strano  da demonstirira svoje veštine, što je nedavno i uradila na Olimpijskom stadionu u Londonu.

Gostovanje Kejt Midlton uzburkalo javnost: Brinula sam kakva ću biti majka

Naime, u okviru sportskog dana koji je tamo održan, vojvotkinja Kejt je trčala ali i demonstrirala kako vlada borilačkim veštinama. Ono što je svima najviše zapalo za oko je stajling koji je vojvotkinja Kejt odabrala za ovu priliku.

Supruga princa Vilijama je za sportski dan obukla široke Zara pantalone, majicu od trikotaže i M&S patike koje koštaju tek 30 evra. Svoju zanosnu kosu takmičarski nastrojena Kejt vezala je u rep ali se nije previše nadmetala u ovoj trci.

Pravi razlog zbog kog vojvotkinja Kejt torbicu uvek nosi u levoj ruci

Kejt je još jednom pokazala da je ikona stila u svakoj prilici, a njen osmeh je, tvrde njeni obožavaoci, je ono najvrednije na njoj. Ipak, mnogi su prokomentarisali da vojvotkinja izgleda zabrinjavajuće mršavu, neki tvrde da je na pragu anoreksije, i da je njen izgled posledica tenzija u porodici

Neprikosnovena miljenica Kejt je ipak ljubomorna na Megan

 Ovo nije prvi put da vojvotkinja Kejt demonstira svoje trkačke veštine

Kako bi pružili podršku sportistima koji  su se spremali za Londonski maraton, Kejt se trkala sa suprugom i princem Harijem, koji tada još uvek nije bio u braku sa Megan Markl.

Kraljica Elizabeta II ponovo očajna: Moj unuk se razvodi!

Uprkos tome što se tada vojvotkinja svojski trudila da pobedi, prvi je na cilj stigao princ Hari, i to kako kažu upućeni, zbog velike podrške koju je mlađi sin princa Čarlsa imao sa tribina.  Kejt je i tada pokazala da je spremna da trči u kombinacijama koje bi mnogima predstavljale veliki izazov.

 

 Zašto Kejt Midlton ne može da trči maraton

Iako obožava trčanje, za suprugu princa Vilijama nije moguće da trči maraton jer je za nju,kao pripadnicu kraljevske porodice, potrebno preduzeti velike i posebne mere bezbednosti.  Jednom prilikom je istakla kako bi za nju trčanje maratona zbog neophodnog obezbeđenja bilo nemoguća misija i neizvodljivo.

I vojvotkinjina sestra Pipa je oduvek bila sportski tip - ona je istrčala dve maratona prvi je bio 2015. godine u Keniji, a već godinu nakon trčala je Maraton na Kineskom zinu u Kini.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Kejt Midlton

Pročitajte još