Tom Kruz u strahu: Prekinuto snimanje "Nemoguće misije 7"

Tom Kruz u strahu: Prekinuto snimanje "Nemoguće misije 7"

Autor: | 25/02/2020

0

Tom Kruz napustio Veneciju

Snimanje sedmog nastavka holivudskog blokbastera "Nemoguća misija" stopirano je zbog širenja korona virusa, prenose strani mediji.

Popularni glumac Tom Kruz je sa svojim timom morao da prekine snimanje filma s obzirom na to da raste broj obolelih od korona virusa i napusti Italiju.

Britanski mediji prenose kako je slavni glumac privatnim avion iz Italije stigao pravo kod njih. Prenose i da niko od ekipe nije zaražen virusom, ali da nisu želeli da rizikuju.

Premijera filma predviđena je za jul 2021. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by رسانه اینترنتی مدیوم (@mediummagz) on Feb 25, 2020 at 10:53am PST


 –  Održali smo brojne sastanke, ali jasno je da u ovom trenutku postoji veliki rizik da nastavimo sa snimanjem, pogotovo jer je na setu uključen veliki broj ljudi  –  ističu iz produkcije i  dodaju da uprkos ogromnom novcu koji je uložen, ne žele da iko bude izložen riziku, pa će odložiti snimanje dok situacija ne bude sigurna.

Tom Kruz - Vreme za novo poglavlje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruisesource) on Feb 14, 2020 at 7:28am PST


Ipak, sudeći po pisanju stranih tabloida Tom Kruz je rešio da krene dalje sa svojim emotivnim životom. On je navodi magazin NW na zabavi pre dodele Oskara prišao koleginici Oliviji Mun kako bi je pozvao na premijeru svog novog filma.

– Prošlo je dosta vremena od kada  je Tom bio toliko srećan zbog neke žene i priznao da je možda došlo vreme da se ponovno skrasi. Tom je pozvao Oliviju na premijeru filma 'Top Gun' u junu,a ona nije mogla da sakrije sreću i uzbuđenje – navodi ovaj list.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I Post What I Like (@girls_power_baby) on Feb 13, 2020 at 11:45am PST


Međutim,  portal Gossipcop se nikako ne slaže s navedenim tvrdnjama, jer je koliko je poznato Olivija Mun još uvek  u vezi sa 29-godišnjim Takerom Robertsom.

Inače, Oliviju su dovodili u vezu sa Džastinom Teruom nakon što se razveo od Dženifer Aniston, ali ona je to demantovala.

–  Dragi tabloidi, prestanite, molim vas, da me povezujete sa bivšima svojih prijateljica. Ne omalovažavam ljude koji se viđaju s bivšim partnerima svojih prijatelja, ali to nije moj stil – poručila je Olivija tada.

Sajentologija jača od ljubavi: Tom Kruz izbrisao ćerku iz svog života (video)

Zbog pravila Sajntološke crkve on godinama nije video svoju 13- godišnju ćerku Suri,  jer je njena majka Kejti proglašena za “supresivnu” osobu od strane sajentologa, a bliskost majke i ćerke možda predstavlja prepreku za Toma.  U Crkvi sajentologa “supresivna” osoba je ona osoba koja napusti ovu crkvu ili govori protiv nje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @suricruise_tomcruise on Feb 4, 2020 at 8:07am PST


Bivši član Crkve sajentologa je svojevremeno izjavio za časopis “The National Enquirer” da je moguće da Tom ne viđa Suri jer misli da Kejt i njena porodica pričaju negativno o sajentolozima a po pravilima te crkve nijedan član ne može biti u bilo kakvoj vezi sa osobom koja je počinila “supresivni” akt, kao što je to učinila Kejt kad je napustila sajentologe.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti