Drama Sonje Vuksanović:  Za trenutak izbegnuta tragedija

Drama Sonje Vuksanović: Za trenutak izbegnuta tragedija

Autor: | 25/02/2020

0

Sonja Vuksanović doživela saobraćajnu nezgodu

Bivša supruga Ace Lukasa, Sonja Vuksanović doživela je udes na Bežanijskoj kosi kada je u njen auto, koji je bio parkiran, udarilo drugo vozilo, ciji je vozac odmah pobegao sa lica mesta! Policija je 24 časa tragala za vozačem koji je skrivio udes.

– Sonja je išla u svoj butik i u putu se iz čista mira zakucao neko u zadnji levi deo njenog automobila. Od siline udarca Sonja je zadobila povredu vrata, ali, srećom, nije bila životno ugrožena – naveo je izvor lista “Srpski telegraf” i dodao da je očevidac udesa pomogao da se krivac pronađe.

– Dok je ona od šoka izašla iz automobila, vozač koji ju je udario je pobegao sa lica mesta. Ona je odmah pozvala policiju, koja je počela da traga za njim. Jedan čovek je svedočio događaju na Bežanijskoj kosi, te je video tablice automobila koji je pobegao i pomoću toga su sutradan locirali čoveka koji je udario Sonju – otkrio je isti izvor i dodao da je šteta na automobilu velika, a Vuksanovićeva je odvezena u bolnicu.

Sonja Vuksanović o novoj devojci Ace Lukasa: Nadam se da će ga ubediti da što pre potpiše papire za razvod!

Nakon razvoda od Ace Lukasa sreću pronašla pokraj turskog pevača Ozkana Šena, u Turskoj poznatog kao Mister Džad

Naime, Sonja već izvesno vreme uživa u ljubavi sa bogatašem, kojeg je upoznala u Dzeldorfu preko prijatelja.

Prilikom nedavne posete Beogradu, turski biznismen i pevač Ozkan Šen (43) povodom snimanja novog spota, otkrio je za magazin “Story” da je ludo zaljubljen u Sonju.

Zahvaljujući pomenutom projektu, Ozkan je za “Story” otkrio kako je upoznao Sonju Vuksanović i da li zbog nje planira da se preseli u Srbiju.

– Upoznao nas je zajednički prijatelj na jednom gala događaju u Diseldorfu – rekao je Ozkan,a onda i otkrio čime ga je Sonja osvojila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Özkaan Şen (@mrjade) on Nov 12, 2019 at 10:52am PST

– Nije ništa morala da uradi, dovoljno je bilo da je ugledam. Pokazao sam joj ko je Ozkan, a ne Mister Džad. Na koji način, ne bih da otkrivam. To je privatna stvar, nek ostane između mene i nje. Jednostavno, dogodila se hemija – dodao je on i priznao koju Sonjinu osobinu najviše ceni.

Sonja Vuksanović i Aca Lukas bili su u braku od 2010. godine, a sedam godina kasnije objavili su da žele da se rastanu.

 

– Nisam imao prilike da upoznam mnogo žena iz Srbije. Sonja je svakako jedina koja je osvojila moje srce. Kod nje najviše cenim sposobnost da zasluži i zadrži poverenje. Teško je danas naći takvu ženu –

 

Hellomagazin.rs Ata/Instagram