Princ Čarls preti Kamili: Naš brak je gotov ako ovo ne uradiš

Princ Čarls preti Kamili: Naš brak je gotov ako ovo ne uradiš

Autor: | 25/02/2020

0

 Princ Čarls i Kamila će uskoro proslaviti 15 godina braka 

Princ Čarls i Kamila za javnost imaju stabilan i srećan brak.  Nikada se za njih nisu vezivali skandali, ali se čini da stvari nisu onakve kakvim se čine.

Kako piše tablod "National Enquirer",  71-godišnji princ nagovara godinu dana stariju suprugu da se podvrgne estetskoj hirugiji. Kako pomenuti tabloid navodi, britanski prestolonaslednik je nezadovoljan kako njegova supruga sada izgleda, pa joj je postavio ultimatum  - ili operacija ili kraj braka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Fashion Channel (@royalfashionchannel) on Feb 21, 2020 at 3:06am PST


–Ako ne odeš pod nož, naš brak je gotov – podviknuo je Čarls, a Kamili nije preostalo ništa drugo osim da ga posluša.

– Ona planira da se potpuno transformiše, a sve kako bi se Čarls ponovno zaljubio u nju – rekao je izvor i dodao da je Kamila spremna i za dodatno stilsko osveženje

Kamila razmišlja o mladalačkoj frizuri


Osim estetskih zahvata, supruga princa Čarlsa razmišlja da ponese istu frizuru kao njena omiljena glumica Helen Miren.

– Kamila razmišlja o mladalačkoj j frizuri 'iza uha', kakvu nosi njena omiljena glumica Helen Miren. Zaklela se da će se ponovno 'pretvoriti u ženu Čarlsovih snova' – zaključuje izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duchess Of Cornwall Blog (@theduchessofcornwallblog) on Feb 25, 2020 at 5:54am PST


Ipak, mnogi sumnjaju u ovo jer članovi krajevske porodice ne podstiču promociju estetske hirurgije. Tako su se i zvanično oglasili kada je ugledni estetski hirurg Munir Somjiz tvrdio da se vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton podvrgla estetskom zahvatu.

Princ Čarls suočava se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima

U britanskim tabloidima pojavila su se nagađanja o lošem stanju britanskog prestolonaslednika,  zbog komentara lekara na osnovu fotografija princa sa nedavnog putovanja u Indiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royal Life Europe ? (@royal_life_europe) on Oct 3, 2019 at 8:29pm PDT

– Na slikama se lepo vidi da su prsti na rukama i nogama princa Čarlsa natekli. Na način koji on sam posmatra svoje prste jasno je da mu se bliži kraj – naveo je lekar i naglasio da otekline mogu ukazivati na oboljenje srca, i da mogu dovesti do pogoršanja stanja i smrti.

Princ Čarls doneo radikalnu odluku

Čim je saznao da mu se bliži kraj, princ Čarls se preko noći osvestio i odlučio da svoju suprugu Kamilu (72) izbaci iz testamenta vrednog 1,3 milijardi dolara. Kako navodi “Globe”, nakon ove odluke situacija na dvoru se drastično pogoršala, jer je Kamila veoma burno reagovala.

Planula je svađa među njima, a samim tim je njihov odnos sada veoma loš.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???????? ?????? ? (@history_royals) on Dec 5, 2019 at 11:47am PST


Iako je vest načisto uzburkala Britaniju, za sada ove činjenice niko iz kraljevske porodice nije niti potvrdio niti demantovao.

Jedni smatraju da je ovo sve na nivou spekulacija, dok drugi tvrde da je zbog pažnje koju privlače Megan i Hari, priča o lošem zdravstvenom stanju princa Čarlsa pala u drugi plan.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti