Tuga u domu slavnog košarkaša: Milošu Teodosiću preminuo otac

Tuga u domu slavnog košarkaša: Milošu Teodosiću preminuo otac

Autor: | 24/02/2020

0

Milošu Teodosiću u nedelju je preminuo otac u 68. godini života

Samo nekoliko dana nakon što je naš proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić proslavio ćerki Petri 1. rođendan u njegov dom pristigla je tuga.

Naime, Miloš je doživeo porodičnu tragediju, pošto je njegov otac Miodrag preminuo u 68. godini života.

Milošev otac preminuo je u nedelju, a imao je problema sa zdravljem i ranije, piše "Kurir sport".

On je 2016. godine bio na neurološkom odeljenju Kliničkog centra Srbije, baš u periodu kada je Miloš bio fokusiran na vođenje tima na Olimpijskim igrama 2016. godine. Ali i pored toga, Miloš je brinuo o ocu i redovno ga posećivao u bolnici.

Teodosićev otac se poslednji put u javnosti pojavio u decembru prošle godine, na otvaranju sinovljevog hotela na Divčibarama.

Miloš Teodosić  -  porodično preseljenje u Bolonju 

Tokom prošle godine, zbog poslovnih obaveza prema novom timu, Miloš je sa svojom suprugom glumicom Jelisavetom Orašanin i njihovom ćerkicom Petrom odlučio da im novi dom bude u Bolonji. Proslavljeni košarkaš postao je član kluba “Virtus”, pa će im Bolonja naredne tri godine biti baza.

Neposredno pre očeve smrti, Miloš je kupio i stan, gde se skućio da svojom porodicom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dnevna Doza Košarke (@dnevnadozakosarke_official) дана 5. Јан 2020. у 10:51 PST

- Sredili smo sve. Skućili smo se, što se kaže. Sada imamo osećaj da u Bolonji živimo - otkrila je Jelisaveta nedavno kada je boravila u Beogradu i dodala:

- Bolonja je super pozicionirana, geografski. Tako da je vozom sve pola sata, sat, dva maksimum. Tako da kada je muž na putu ja koristim svaku priliku da sa detetom odem i vidim neki grad.

Jelisaveta Orašanin: U inostranstvu sam domaćica

foto: Luka Šarac

Uloga oca i te kako mu prija

I dok se na košarkaškom terenu Miloš snalazi kao riba u vodi, uloga oca donela je mnogo noviteta.

- Sasvim nova uloga za mene i sigurno da je najlepša koju sam imao do sad u životu. Zasad mi ne ide loše, ali prošlo je tek nešto više od sedam meseci. Moram još mnogo da se dokazujem kao tata - uz osmeh je rekao prošle godine Teo i dodao:

- Nije teško uklopiti porodičan život i karijeru, ali je potrebno mnogo razumevanja. Ako se sve napravi kako treba, onda je pravo uživanje.

Košarkaš ne krije da voli i da pomogne oko svih obaveza oko bebe, ali jedna stvar mu, ipak, teško pada.

Miloš Teodosić: Jelisaveta je u miraz donela ono čega sam se plašio

- Trudim se da pomognem. Ne žalim se, prija mi i uživam. Teško mi je da promenim pelenu, tokom dana mogu da se skocentrišem, ali noću da se probudim ne. To Jelisaveta radi - sa osmehom je rekao sportista u jednoj emisiji na RTS-u.

Kada su na okupu, tročlana porodica Teodosić uživa u svakom momentu.

- Uživamo i da smo kod kuće, ali provodimo i vreme napolju, u zavisnosti od vremenskih uslova. Bolonja ume da bude kišovita, ali kada je suvo, nas dve smo obavezno napolju. Miloš nam se pridruži kada mu obaveze to dozvole - iskreno je nedavno rekla Jelisaveta u intervjuuu za magazin "Hello!".

foto: Mirko Tabašević
hellomagazin.rs ATA Images, instagram, Luka Šarac, ATA images