Novi nestašluk princa Harija: Poruka na njegovom Instagram profilu izazvala burne reakcije

Novi nestašluk princa Harija: Poruka na njegovom Instagram profilu izazvala burne reakcije

Autor: | 22/02/2020

0

Princ Hari još jednom pokazao svoju duhovitu stranu

Bliži se 1. april, od kada princ Hari i Megan Markl više ni zvanično neće predstavljati kraljicu Elizabetu II. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa živeće na relaciji Britanija – Severna Amerika, ali će pre početka tranzicije morati da se vrate za London, jer imaju obavezu da ispoštuju već dogovorene obaveze pre nego što se krene u period dvanaestomesečnih promena, piše britanska štampa.

Megan Markl ne odustaje: Ne mogu nas sprečiti da koristimo kraljevske titule!

Megan i Hari

Učestvovaće u šest događaja u Velikoj Britaniji u februaru i martu, uključujući službu za Dan komonvelta, 9. marta.

Hari će se pojaviti 28. februara i 6. marta na dva veoma važna događaja za kraljevsku porodicu. Pri čemu će mu društvo praviti pevač Džon Bon Džovi, a zatim i Luis Hamilton. Kako je do druženja sa slavim rokerom ostalo samo par dana princ Hari je rešio da se malo našali.

Srećniji nego ikada: Najnovije fotografije Harija i Megan (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bon Jovi Fire (@bonjovifire) дана 21. Феб 2020. у 6:02 PST

Hari i Džon će se sresti u "Abbey Road" zajedno sa članovima hora "Invictus Games" kako bi snimili posebnu pesmu "Unbroken" ("Nesalomivo") , za pomoć Fondaciji "Invictus Games". Autor pesme je Džon Bon Džovi koji želi da veteranima koji se bore sa posttraumatskim sindromom oda počast za godine provedene u vojsci,a pesma će biti objavljena i na njegovom novom albumu. Princ će biti tamo, ali je jasno stavio do znanja šta od njega ne mogu da očekuju.

Princ Hari je na “Sussex Royal”Instagram profilu objavio prepisku sa muzičkom zvezdom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) дана 20. Феб 2020. у 8:10 PST

Na pitanje kako je, princ Hari odgovara da "živi na molitvi, aludirajući na pesmu Bon Džovija iz 80- tih godina. Muzičar je istakao da će 28. februara biti u Londonu kako bi snimio pesmu za "Invictus Games", a princa Harija je zanimalo da li će biti sam ili sa bendom.  Džon mu je odgovorio da bend ovoga puta neće biti sa njim, ali da će se potruditi da dobije adekvatnu pratnju.

– Ne očekuj da ću ja pevati. Mada ću pokušati – našalio se princ Hari.

Ova šala izazvala je mnogo pozititvnih komentara a neki su se prisetili i da je princ Hari svoj muziči talenat već prikazao javnosti.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/

Pročitajte još