Sos mast za celu porodicu koju obožavaju zvezde

Sos mast za celu porodicu koju obožavaju zvezde

Autor: | 21/02/2020

0

SOS nega za celu porodicu  

Na putu ste, a vašoj bebi se pojavio pelenski osip zbog kog ne spava (i vi s njom) celu noć? Redovno se negujete, ali zimski dani, klimatizovani suvi vazduh i zagađenje napolju, ostavili su traga na vašoj koži, suva je i zategnuta, i osećate da joj je pored redovne nege potrebno “još nešto” da bi se oporavila? Bili ste na dermatološkom tretmanu, zadovoljni ste rezultatima, ali koža vam je burno odreagovala, peruta se i crveni, i ne možete danima da izađete iz kuće? 

Malo je onih među nama koji nisu poželeli da u situacijama poput ovih kod sebe imaju kremu koja “rešava stvar”, a mnoge poznate dame na svojim mrežama objavljuju da su to rešenje pronašle u tubi Eucerin® Aquaphor višenamenske regenerativne masti.

Svetski popularna pevačica Bijonse komentariše da pred spavanje ne izgleda ni malo glamurozno jer, posebno u vreme kada joj je zbog napornog rasporeda potrebna dodatna noćna nega, uveče na lice izdašno nanese Eucerin® Aquaphor  pa se “sva sija”, ali joj je koža ujutru regenerisana “kao nova”. 

Holivudska glumica australijskog porekla, čija je koža očigledno tanka i veoma osetljiva, Nikol Kidman tvrdi da njenu “presuvu” kožu ništa ne može da hidrira kao ova mast.

Još jedna holivudska diva, Šarliz Teron, ističe da je upravo Eucerin® Aquaphor “spasio” u danima kada su njena deca prolazila kroz fazu pelenskog osipa. 

Od kada je prvi put predstavljena na američkom tržištu 1925.godine Eucerin® Aquaphor višenamenska regenerativna mast osvojila je i zadržala visoko mesto na listi omiljenih porodičnih preparata za univerzalnu negu i prvu pomoć. Možete je pronaći i kod nas, u manjem pakovanju od 45ml, koje ne zauzima puno prostora pa ga uvek možete imati pri ruci, i većem od 220ml, idealnom da zadovolji potrebe cele porodice.

Kako deluje Eucerin® Aquaphor regenerativna mast?

  • Poput obloga koje su “domišljale” naše bake formira nežnu, polupropustljivu  zaštitnu barijeru omogućavajući koži da diše istovremeno sprečavajući gubitak vlage 
  • Umiruje kožu koja je iritirana
  • Podstiče regeneraciju kože i oporavak površinskog, zaštitinog, sloja kože nadoknađujući lipide neophodne da bi koža obavljala svoju zaštitnu ulogu.
  • Pomaže u održavanju hidriranosti kože

U čemu je tajna Eucerin® Aquaphor regenerativne masti?

Nekomedogena, bez parfema, konzervansa i antibakterijski aktivnih supstanci, Eucerin® Aquaphor višenamenska regenerativna mast umiruje kožu, podstiče obnavljanje njenog površinskog sloja, štiti je, omekšava i hidrira. Nežna prema koži, idealna za lokalizovanu, ciljanu upotrebu, sadrži samo sedam sastojaka među kojima su pantenol, glicerin i bisabolol, a jedinstvena je po višenamenskoj ulozi:

  • Omekšava veoma suvu i ispucalu kožu, koja se često javlja na šakama, stopalima, kolenima i laktovima
  • Pruža zaštitu od spoljnih uticaja i ubrzava oporavak manjih posekotina i blagih opekotina
  • Efikasno umiruje i neguje osetljivu i iritiranu kožu odraslih i beba
  •  Rešava problem suve kože bolnih zanoktica i štiti kožu od esktremnih spoljnih uslova poput hladnoće i vetra 
  • Pogodna je za upotrebu i oporavak kože nakon dermatoloških tretmana, poput lasera i hemijskih pilinga

U bliskoj saradnji sa farmaceutima i dermatolozima, u toku više od jednog veka postojanja, Eucerin® posebnu pažnju posvećuje nezi suve kože. Rezultat su linije i preparati specijalno formulisani da zadovolje potrebe suve i izrazito suve kože lica i tela. U toku Eucerin® Februara– meseca suve kože uz kupovinu preparata iz ovih linija u vrednosti preko 1000 dinara, ostvarujete pravo na popust od 20%.

 

Hellomagazin.rs Guliver/GettyPromo
Tagovi: eucerin nega lica