Megan Markl ne odustaje: Ne mogu nas sprečiti da koristimo kraljevske titule!

Megan Markl ne odustaje: Ne mogu nas sprečiti da koristimo kraljevske titule!

Autor: | 21/02/2020

0

Megan Markl je vrlo odlučna u nameri da nastavi s korišćenjem titula koje je dobila stupanjem u kraljevsku porodicu i smatra da je ni kraljica ne može sprečiti u tome

Kako navode strani mediji Megan Markl je ispričala svojim prijateljima da ne postoji nikakva legalna zabrana koja nju i Harija može sprečiti da koriste titulu vojvoda od Saseksa, pa čak i ako je kraljica Elizabeta rekla da im je to zabranjeno.

Početkom nedelje kraljica Elizabeta je zaključila da treba zabraniti Hariju i Megan korišćenje imena i brenda ‘Sussex Royal’.

Megan Markl nema nameru da posluša kraljicu Elizabetu

Ali, kako se čini, vojvotkinja od Saseksa nema nameru da posluša odredbe koje je kraljica donela, jer, kako se navodi "ne postoji pravni osnov po kojem im se to može zabraniti". Ova izjava, ako ze dokaže kao tačna, može samo da produbi jaz između Megan i Harija s jedne strane i kraljice Elizabete s druge, piše Mail Online.

Megan Markl takođe smatra da kraljica greši i da je njena odluka nevažeća.

- Korišćenje titule, imena i brenda ne bi trebalo da uopšte bude predmet rasprave i na prvom mestu. Jer, titula se neće koristiti u poslovima u kojima će prodavati majice s natpisom ili pak olovke - ispričao je izvor pomenutog medija i naglasio.

- Megan Markl je rekla da je završila sa svom tom dramom i da u njenom životu nema mesta za takve nebuloze, te da to isto važi i za Harija.

Vojvotkinja od Saseksa je, navodi se, takođe izjavila da ona i njen suprug, vojvoda od Saseksa, rade na "globalnim projektima" te da korišćenje imena "Sussex Royal" nema apsolutno nikakve veze s profitom. 

Kako dalje navodi pomenuti medij, prijatelj Megan Markl otkriva da su oboje fokusirani na budućnost.

- Megan kaže da su globalni projekti na kojima rade njihovo obeležje i govore o njima i da to što se koriste titulama ide samo u korist kraljevske porodice. Na ovaj način štite svoje nasleđe, a ne koriste titulu da bi profitirali od nje.

Megan Markl smatra da su Hari i Arči zauvek deo kraljevske porodice i da im to pravo niko ne može oduzeti

- Megan kaže da je ime koje nose manje važno i u drugom planu u odnosu na na fondaciju koju grade i na neverovatno pozitivan uticaj koji će imati među ljudima i na okolinu.

Prijatelj Megan Markl naglašava da ona ne veruje da je uspeh njih dvoje kao vojvoda od Saseksa povezan sa imenom brenda.

- Megan se poverila svojim najbližim saradnicima i prijateljima da je uspeh njihovog brenda neizbežan, sa ili bez kraljevskih titula. Ona naglašava da bez obzira na ime, Hari i Arči su kraljevske krvi i niko im to ne može oduzeti.

- Kao porodica, oni će uvek biti članovi kraljevstva. Ona je objasnila da su oni sigurni u svoje namere i da je jedino to važno u ovom trenutku. Megan i Hari stvaraju bolji svet za svog sina Arčija. A upravo Arči je razlog koji ih drži usredsređene na širu sliku budućnosti koju grade.

Maleni Saseks, rođen 6. maja prošle godine već ima izraženu ličnost napominje ovaj prijatelj.

- Već ima svoj stav i izraženu ličnost, baš kao njegov tata Hari. Zanima ga apsolutno svaka sitnica, a mogu vam reći da je njegovo kikotanje nešto neodoljivo! On je loptica čiste ljubavi i radosti.

Ove izjave prijatelja Megan Markl usledile su vrlo brzo nakon saopštenja Bakingemske palate o ukidanju prava korišćenja titula.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još