Premijera crtanog filma "Tajna izgubljenog kraljevstva"

Premijera crtanog filma "Tajna izgubljenog kraljevstva"

Autor: | 20/02/2020

0

PREMIJERA  CRTANOG FILMA

"TAJNA IZGUBLJENOG KRALJEVSTVA"

Subota, 22.2. u 16h u bioskopu Cineplexx 4D Delta City

Premijera tople porodične animirane avanture "Tajna izgubljenog kraljevstva" održaće se u subotu, 22. februara u 16h u bioskopu Cineplexx 4D Delta City.

Premijeri će prisustvovati impresivna glumačka ekipa koja je učestvala u sinhronizaciji ovog filma o ljubavi, nadi, veri u sebe i istrajnosti.

U glavnim ulogama slušaćemo Hadži Nenada Maričića, Jelenu Gavrilović, Bodu Ninkovića, Maju Odžaklijevsku, Dragana Vujića Vujketa, uz Marka Markovića, Dimitrija Nikolića, Milana Antonića, Slobodana Tešića, Nikolu Bulatovića, Djordja Nikolića, Zdravka Savića i Nikolu Šurbanovića.

Reditelj sinhronizacije je Dragan Vujić Vujke.

"Tajna izgubljenog kraljevstva" prati hrabrog Mozlija i njegovu porodicu u potrazi za mitskim kraljevstvom Torifanta.

Torifanti su inteligentna bića koja umeju da govore, ali sada žive kao robovi ljudima. Kako bi oslobodio svoju porodicu, naš junak kreće na neizvesno putovanje, u nadi da će naći pomoć i odgovore o svom poreklu. Na tom putu upoznaje neobičnu družinu Torifanta iz obećane zemlje, koji ga odvode do čudesnog grada “Uspravnih” koji krije veliku tajnu njegovog naroda.

Reditelj i scenarista ove animirane avanture Kirby Atkins - našoj publici je dobro poznat kao animator filmova "Štrumpfovi 2", "Alvin i Veverice", "Džimi Neutron", kao i Spilbergovog filma "Veliki dobroćudni džin", odvešće vas na neverovatno putovanje u ovoj izvanredno animiranoj porodičnoj avanturi.

Karte za premijeru su u prodaji u bioskopu Cineplexx 4D Delta City ili putem sajta cineplexx.rs.

Film će početi da se prikazuje u bioskopima širom zemlje i regiona od 27. februara.

hellomagazin.rs promo, printscreen youtube