Relja Popović: Jednostavna tajna skladnog braka sa Nikolijom

Relja Popović: Jednostavna tajna skladnog braka sa Nikolijom

Autor: | 18/02/2020

0

   Relja Popović iskreno o braku sa popularnom pevačicom Nikolijom Jovanović, ali i o tome zašto ćerku Reu ne želi da sputava u slobodi izbora 

Već gotovo šest godina Nikolija Jovanović i Relja Popović uživaju u srećnoj vezi, a kruna njihove ljubavi je rođenje ćerke Ree 2016. godine. Kako se oboje bave muzičkim poslom, jedno drugom su velika podrška,ali svoju privatnost ljubormorno čuvaju za sebe. Popularni reper sada otkriva koja je tajna njihovog skladnog braka i kako uspevaju da odole mnogim izazovima koje prate javne ličnosti.

– Jednostavno je. Ne dajemo javnosti ništa i živimo prilično normalnim životima, a to medijima nije zanimljivo. Oni vole intrige, "prljav veš" i intimu, a mi im to ne nudimo. Naš odnos je za nas, i naša porodica je samo naša. Nikad nisam dao na porodicu, pa ne dam ni sad. Mi čuvamo jedni druge, tome porodica služi, barem u mom sistemu vrednosti – rekao je Relja za Story.hr i istakao da ćerku ne želi da sputava u slobodi izbora.

Relja Popović i Nikolija Jovanović uživaju u roditeljstvu: Pružamo svom detetu svu ljubav, podršku i slobodu izbora

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Relja Popović (@reljarelja) on Oct 25, 2019 at 3:54am PDT


–Ne želim puno da pričam o Rei. Pokušavamo da je zaštitimo od javnosti, kako bi imala detinjstvo kao i druga deca, a ne da protiv svoje volje bude javna ličnost, kako bi ljudi govorili da smo mi divni roditelji. Ružno je skupljati poene na taj način. Dete mora imati slobodu izbora i puta u svom životu, a mi se trudimo da ćerki to omogućimo ili da je barem ne sprečimo u tome – rekao je Popović.

Relja je Nikoliju osvojio jednom rečenicom

Nijkolija i Relja su po mišljenju mnogih savršen par, a o tome kako je počela njihova ljubav malo se zna.

Ipak, gostujući kod Sanje Marinković u emisiji “Magazin In”, zet Vesne Zmijanac otkrio je na koji način je osvojio Nikoliju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Relja Popović (@reljarelja) on Oct 19, 2018 at 7:56am PDT


–  Ona kaže da se to desilo kad sam izgovorio jednu rečenicu, nije važno ni koju. U tom momentu ona je znala da sam čovek sa kojim hoće da provede ceo život. Nisam čekao da mi se baci u zagrljaj, nekako sam pustio da vreme radi u korist našeg odnosa. Da vreme pokaže koliko smo mi jedno za drugo ili nismo. I evo, prošlo je pet i po godina – iskreno je ispričaRelja i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on Jul 25, 2019 at 9:27am PDT


– Uvek je najlakše reći sve sam spreman da uradim i uradio bih sve. Ali daj da gledam da me život ne stavlja na takav test. Čuvam odnos na drugačiji način da ne dolazi do toga da moraš da radiš sve – rekao je tada.

 

Hellomagazin.rs Ata/Instagram