Noć Jelene Đoković za pamćenje: Večeras smo slavili ljubav

Noć Jelene Đoković za pamćenje: Večeras smo slavili ljubav

Autor: | 18/02/2020

0

Jelena i Novak Đoković napravili iznenađenje u Atelju 212

Najbolji teniser sveta Novak Đoković važi za velikog šoumena. Zbog toga je pored svojih ostalih kvaliteta omiljeni sportista mnogima širom planete. Njegove šale i imitacije neretko naprave pravi bum, pa se šire i šeruju na društvenim mrežama.  Često ume da iznenadi i pevačkim umećem, što je uz podršku supruge Jelene pokazao u Ateljeu 212 kada su zajedno zapevali na bini.

Bračni par Đoković prisustvovao je izvođenju predstave "Brod plovi za Beograd", koja je bila organizovana pod pokroviteljstvom Fondacije "Novak Đoković", a u jednom trenutku izašli su na binu i zajedno zapevali " Ti si moja čokolada, ja bih te ljubio".  Publika je njihov nastup ispratila ovacijama, a kako je to izgledalo Jelena je pokazala na društvenim mrežama.

Novak Đoković otkrio da li će živeti u Srbiji nakon završetka karijere: Samo jedan je dom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Feb 17, 2020 at 4:35pm PST

- Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 “Brod plovi” sa našim porodicama, prijateljima i donatorima Fondacije "Novak Đoković". Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobro došla priprema na Sanremu, a ja.... pa ja prosto nemam opravdanje - napisala je Jelena u opisu videa koji je podelila na svom Instagram profilu.

Srbija u istoriji svetskog tenisa: Suze Novaka Đokovića rasplakale svet (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Feb 5, 2020 at 1:51pm PST

Najbolji teniser sveta bio je gost na tradicionalnom italijanskom muzičkom festivalu San Remo gde je otpevao pesmu  Erosa Ramazotija „Terra promessa“

Eros je od bliskog izvora dobio snimak Novakovog nastupa i oduševio se što prvi teniser sveta peva njegovu pesmu, a potom je i snimak objavio na svojim društvenim mrežama.

Novak oduševio: Najbolji teniser učinio gest vredan divljenja

Novak i Jelena stigli su u Beograd, a vreme u srpskoj prestonici teniser koristi i da trenira. Sinoć mu je i prostor ispred zgrade u kojoj živi poslužio kao idelano mesto za partiju tenisa, a "protivnici" na terenu su mu bili klinci iz kraja. Novak ovim gestom još jednom pokazao zašto ga smatraju najvećim i van terena.

 

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti