Prva fotografija ćerkice Marine Tadić (foto)

Prva fotografija ćerkice Marine Tadić (foto)

Autor: | 16/02/2020

0

Prva fotografija ćerkice Marine Tadić oduševila je sve njene pratioce

Pevačica Marina Tadić (36) pre nešto više od dve nedelje porodila se i na svet donela ćerku Veru.

Marina je jedva čekala da nas svet dođe njena mezimica, čime je ostvarila i svoju najveću životnu želju da postane mama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tadic (@marinatadic_official) дана 8. Јан 2020. у 11:11 PST

Iako ne voli da priča mnogo o svom privatnom životu, Marina je odlučila da sa pratiocima podeli Verinu prvu fotografiju. A ona nije mogla da bude slađa.

Malena Verina stopala, stala su na pola maminog toplog dlana.

Jednom rečju - ljubav!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tadic (@marinatadic_official) дана 16. Феб 2020. у 3:22 PST

Marina Tadić - Mama sebi rađa najbolju drugaricu

Pevačica je saznavši da će roditi ćerku bila oduševljena. Ona je tada u intervjuu za "Scenu" priznala da njenoj sreći nema kraja.

- Očekujemo ćerku. Bitno je da je dete živo i zdravo, nije bitno da li je dečak ili devojčica. Svi kažu da je devojčica za mamu. Mama sebi rađa najbolju drugaricu. Tako da se ja nadam da će tako biti i sa mnom – rekla je presrećna Marina, koja je iskreno priznala da ne uživa u potpunosti u trudnoći.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@rodisenalepom ❤️ @djdjokovic

Објава коју дели Marina Tadic (@marinatadic_official) дана 8. Дец 2019. у 11:35 PST

- Teško podnosim trudnoću. Ne znam, možda je to tako jer sam u ovim godinama. Možda zato što još nisam iskusila to stanje, tako da mi je teško u smislu tih fizičkih stvari, imam i bolove u leđima. Petnaest godina stojim na štiklama svako veče, pa mislim da je i takav način života uticao na ove probleme. Iako sam trenirala i trudila se da zdravo živim, jednostavno sve je to uticalo na ovo sad, mada možda i ta moja građa i konstitucija imaju neki udeo u svemu, ali ja to onako muški podnosim - rekla je krajem prošle godine Marina.

Marina Tadić: I dalje čekam i nadam se muškarcu koji bi mi pre svega bio prijatelj

 

Ona je tada prvi put progovorila i o svom emotivnom partneru, Verinom tati, koji je ugledni beogradski advokat.

- Nisam ga krila, nego on nije čovek iz javnog života i nije nikad želeo da se slika. Ja takođe ne želim da potenciram njegovo javno pojavljivanje jer znam koliko je meni teško kad hoću da se opustim sa svojim prijateljima i onda uvek neka tenzija. Tako da je njemu ovo strahovito - iskrena je pevačica.

Sviđaju mi se duhoviti, uporni, istrajni. Pravi muškarci, kakvi su nekada bili. Kavaljeri, majstori, prijatelji i očevi. Takvih muškaraca na veliku žalost ima sve manje. Možda smo i mi pomalo krive, jer smo htele ravnopravnost. Pa smo sada same sebi i kavaljeri i majstori i ljubavnici - rekla je Marina za "Hello!".

 

hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti