Podržala Natašu u Areni: Jelena Karleuša u efektnoj mini haljini sa nesvakidašnjim detaljem

Podržala Natašu u Areni: Jelena Karleuša u efektnoj mini haljini sa nesvakidašnjim detaljem

Autor: | 15/02/2020

0

Jelena Kareluša ni ovog puta nije razočarala izborom garderobe


Nataša Bekvalac je 20 godine karijere obeležila koncertom "SOS za ljubav" u Štark Areni, koji je simbolično održala upravo na Dan zaljubljenih. Utisci o sinoćnom spektaklu se još sležu, ali u jednom su svi jednoglasni- Nataša ima razloga da bude i te kako ponosna. Osim što je atmosfera u Areni bila sjajna, Natašu su na njenom prvom solističkom koncertu podržale brojne kolege, a među njima i Jelena Karleuša, koja je stigla među prvima.

Spektakularan koncert Nataše Bekvalac: Raskošni kostimi, uzavrela atmosfera i suze (foto)

Iako nije želela da daje izjave za medije, njen osmeh je govorio koliko je dobro raspložena,a na Natašin koncert je došla u društvu tetke Danijele, koja joj je nakon smrti majke najveća podrška.

Jelena Karleuša za “Hello!”: Moje suze su opasne i gorke, svako treba da ih se plaši

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 15. Феб 2020. у 4:50 PST


Jelena Karleuša se i za ovu priliku potrudila oko stajlinga:obukla je veoma efektnu mini-haljinu s animal printom, odnosno sa šarama zebre, koju krasi interesantan žuti detalj u vidu grudnjaka, čiji se rukavi završavaju rukavicama. Kombinaciju je zaokružila belim salonkama i naočarima za sunce.

Jelena Karleuša šokira stajlingom, ali se sestrama Bekvalac ovaj modni izazov dopada! (video)

Jelena je pokazala da je liniju dovela do savršenstva. Iako je pevačica uvek imala dobru liniju poslednjih meseci izgleda besprekorno. Ona je već nekoliko puta spomenula da drži dijetu uz pomoć nutricioniste,a onda i otkrila šta ju je motivisalo da uopšte započne dijetu.

— Kao svaki sujetni lav, odlučila sam se na ovaj korak kada mi je muž rekao da sam debela. Sada se gorko kaje. Nađite svoju motivaciju i nek' crknu hejteri! — napisala je pevačica nedavno.

Jelena Kareluša se odlično provela na Natašinom koncertu, što ne čudi jer je atmosfera u Areni bila sjajna. Nataša je koncert započela hitom " Ja sam dobro",a uz pesmu "Hiljadu nula" koju je posvetila ćerkama Katji i Hani zaplakala je na sceni. U jednom trenutku joj se na bini i Emina Jahović, a njih dve su u duetu otpevale svoj novi hit “Muško više ne mogu” koji je bacio publiku u trans, kao i njihov prvi duet “Gospodine”.

Hellomagazin.rs Boško Karanović/Instagram