Za koga su Bajaga i Miloš Biković spremili iznenađenje za Dan zaljubljenih (video)

Za koga su Bajaga i Miloš Biković spremili iznenađenje za Dan zaljubljenih (video)

Autor: | 14/02/2020

0

Bajaga i Biković spremili neočekivano iznenađenje za Dan zaljubljenih

Na Dan zaljubljenih usledilo je potpuno neočekivano iznenađenje koje su nam spremili glumac Miloš Biković i muzičar Momčilo Bajagić Bajaga. Naime, uoči premijere romantične komedije „Hotel Beograd“ danas je objavljena pesma „Darija“ koju su zajednički izveli upravo Bajaga i Biković.


– Ova pesma je napravljena za film Hotel Beograd kao znak zahvalnosti našoj predivnoj glumici Dijani, koja je svojim talentom i verom u ovaj poduhvat učinila da Beograd i Srbija zasijaju novim sjajem pod filmskim reflektorima – objasnio je Miloš Biković. On se posebno zahvalio i Bajagi rečima  – Odrastao sam uz tvoje pesme. Čast mi je što sam sa tobom, legendo, podelio ovu mrvu stvaralaštva –

Kako je Miloš Biković osvojio Rusiju?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Feb 14, 2020 at 3:43am PST


Osim što će sve zaljubljene obradovati pesmom, obradovaće ih i novi film “Hotel Beograd” u kojoj Miloš Biković igra glavnu ulogu - veselog srpskog zavodnika koji posle niza peripetija, u koje je upao, iznenada u Beogradu sreće svoju rusku ljubav Dariju. U romantičnoj atmosferi njihova osećanja ponovo se rasplamsavaju, uprkos sutuaciji koja nije naklonjena njihovoj ljubavi. Prelepu Dariju – Dašu igra mlada ruska glumica Dijana Požarskaja.

Miloš Biković: Mir pronalazim u crkvi, ne u self-help literaturi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Диана Пожарская (@dianapozharskaya) on Feb 14, 2020 at 7:41am PST

Ko je Dijana Požarskaja

Popularna ruska glumica Dijana Požarskaja ima 27 godina i važi za jednu od najlepših glumica Rusije. Ona je zbog promocije filma posetila srpsku prestonicu, a ovako je opisala saradnju sa Milošem Bikovićem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Диана Пожарская (@dianapozharskaya) on Feb 21, 2019 at 9:46am PST


 – Navikli smo da radimo, to je moj omiljeni partner s kojim volim da radim. Udobno mi je, profesionalno i zabavno pored njega – rekla je Dijana nedavno  za mondo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Диана Пожарская (@dianapozharskaya) on Jan 9, 2020 at 12:48am PST


Ljubitelji TV serijala "Kuhinja" i "Hotel Eleon" moći će da uživaju u novim zapletima uigranog tandem iz ovih ruskih ostvarenja. Pored Bikovića i Požarskaje, u ovom filmskom ostvarenju pridružuje se i veliki broj domaćih glumaca poput Jelisavete Teodosić, Miodraga Radonjića, Ljubomira Bandovića, Srđana Žike Todirovića, ali i mnogih drugih.

Premijera filma „Hotel Beograd“ zakazana je za 10. mart u Beogradu, a karte se već nalaze u prodaji na blagajni Sava centra i prodajnim mestima Ticketsa. Film će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru od 12.marta.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram