Aleksandra Radović: Album „Predvorje života“je nastao kada sam najviše spoznala i prihvatila sebe

Aleksandra Radović: Album „Predvorje života“je nastao kada sam najviše spoznala i prihvatila sebe

Autor: | 14/02/2020

0



Aleksandra Radović, pop diva jedinstvenog glasa,  14. februara poklanja publici nove pesme objedinjene na petom studijskom albumu "Predvorje života"

Poznata umetnica ne odustaje od svog prepoznatljivog stila, zato i njene nove pesme karakterišu emotivni tekstovi i kvalitetan pop zvuk. 

Uz vrhunski tim saradnika, kroz devet brižljivo odabranih kompozicija, Aleksandra Radović  i ovim muzičkim materijalom auditorijumu nudi iskrene priče o ljubavi, patnji, trenucima sreće i bola, preispitivanju...  

– Novi album je, kao i svi prethodni posvećen ljubavi. Verujem da svi mi često preispitujemo i pokušavamo da shvatimo suštinu ljubavi i uopšte odnosa u ljubavi i zato moje nove pesme prenose ta razmišljanja. Šta smatramo dobrim i pravim, šta su možda loši ili pogrešni odnosi/ izbori, gde smo možda pogrešili, šta smo ispravno uradili, šta li je sve ono za  čim žalimo a šta nas usrećuje ili treba da bude uteha... To su, zapravo, neka glasna preispitivanja u kojima svako od nas može da pronađe delić sebe i svoje ljubavne priče  – kaže Aleksandra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Radovic (@alexandradovic) on Dec 15, 2019 at 11:17am PST

Uz tri pesme, ranije objavljene kao singlovi  ("Ljubavi moja", "Ne volim te" i "Gde ćeš ovu noć")  na novom albumu je još šest numera: "Ne, hvala", "Pazl", "Živim bol", "Poljubi me" i naslovna pesma "Predvorje života"...

– Ovaj album nastajao je u najrasterećenijem periodu mog života. To je bilo vreme kada sam najviše spoznala i prihvatila sebe, ali i rasterećenije prišla samim pesmama. Oslonila sam se na lepotu jednostavnosti melodija, aranžmana, na čistu emociju koja je uvek bila zaštitni znak mojih pesama – kaže poznata muzičarka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Radovic (@alexandradovic) on Sep 7, 2019 at 2:34am PDT


I ovoga puta, ostvarila je saradnju sa stalnom, dokazanom ekipom saradnika:

– Album je producirao Mahir Sarihodžić,  sa kojim sam sarađivala i na prethodnom albumu "Carstvo". Ispostavilo se da odlično sarađujemo, upotpunjujemo se u umetničkom smislu i zato smo nastavili. Aleksandra Milutinović, jedan je od većinskih autora i nas dve sarađujemo od pesme "Kao so u moru". Uverila sam se da publika  voli spoj nas dve- njene stihove u mojoj interpretaciji. Potom, kao autori na ovom albumu zastupljeni smo Goran Kovačić i ja. Pridružio nam se i mladi saradnik, Bojan Jovović, koji je komponovao pesmu “Živim bol”   kaže Aleksandra.

Za svaku od pesama sa novog albuma snimljen je i video spot u saradnji sa produkcijom "NN media".

Publici u Srbiji,  album „Predvorje života“ Aleksandre Radović od danas će biti dostupan na prodajnim mestima izdanja PGP RTS- a.

Anuliran

Ne Hvala 

Pazl

Predvorje zivota

Živim Bol

Poljubi me

Hellomagazin.rs Nemanja Novaković