Dragana Džajić pokazala sina: Ovako izgleda maleni Vid

Dragana Džajić pokazala sina: Ovako izgleda maleni Vid

Autor: | 13/02/2020

0

Dragana Džajić pokazala naslednika

Dragana Džajić i Miloš Ivanović 16. decembar 2019. godine pamtiće kao najsrećniji dan u životu. Toga dana njihova porodica postala je bogatija za jednog člana- dečaka Vida. Novopečeni roditelji uživaju sa svojim naslednikom, a ponosna mama najviše vremena provodi sa sestrom Sanjom, koja je samo četiri dana ranije rodila sina Ognjena.

Sestre razmenjuju iskustva i uživaju zajednički provedenom vremenu, a jedan takav trenutak zabeležila je starija Džajina naslednica. Sanja je objavila fotografiju na kojoj je Dragana sa sinom i naglasila da su to njene najveće ljubavi.

Dragana Džajić: Brak je logičan sled Miloševe i moje ljubavi

Ime Vid je latinskog poreka, i izvedeno je od reči "vita", što znači "život". Ime se rasprostranilo u raznim oblicima posle srednjeg veka, u čast svetog Vida, koji je jedan od najznačajnijih ranohrišćanskih svetitelja.

 

Duboko je verovala da će se ostvariti u ulozi majke

Dragana i Miloš su se zavetovali jedno drugome na večnu ljubav, u maju prošle godine, pred 250 zvanica u jednom prestoničkom restoranu. Ceremonija venčanja bila je bajkovita, a većina zvanica im je poželela da se uskoro ostvare u roditeljskoj ulozi. Dragana je to ubrzo i otkrila i priznala u razgovoru za magazin "Story" da je prošla mnogo teške trenutke dok nije ostvarila svoj san i ostala u drugom stanju.

Dragana Džajić: Mnogo puta su mi rekli da ne mogu da ostanem u drugom stanju

Svetski glamur i raskoš u Beogradu: Venčali se Dragana Džajić i Miloš Ivanović (foto/video)

–Ta vest nas je zaista obradovala! Pogotovo što smo mislili da se to neće dogoditi u neko skorije vreme i da ćemo morati da prolazimo kroz teži, mukotrpan put kako bismo dobili dete, rekla je tada Dragana i istakla da uprkos svemu nije gubila nadu da će postati majka.

-Priželjkujem oduvek da imam zdravu i srećnu porodicu. Rođena sam u takvoj, kao i Miloš, tako da je to ono što oboje želimo i nastojimo da to ostvarimo.

– Mnogo puta dobijala sam "ne" kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Ipak, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, pre svega, da čovek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva poverenje u samog sebe - iskreno je ispričala Dragana koja sada uživa u prvim danima majčinstva.

Džajinoj sreći nema kraja: Prezadovoljan sam sa zetom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 14. Дец 2019. у 4:59 PST

Dragana Džajić: Nije uvek prijatno biti Džajina ćerka

Inače, i za porodicu Ivanović 2019. godina je godina neizmerne radosti i sreće s obzirom da je Miloševa sestra, proslavljena teniserka Ana Ivanović dobila drugog sina krajem avgusta. Ona i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger već imaju sina Luku.

 

Hellomagazin.rs Ata/Instagram