Ipak nije savršena: Vojvotkinja Kejt otkrila svoj veliki neuspeh

Ipak nije savršena: Vojvotkinja Kejt otkrila svoj veliki neuspeh

Autor: | 07/02/2020

0

Svi misle da je ona dama bez greške, ali sada je vojvotkinja Kejt otkrila svoj veliki neuspeh 

Odlaskom Megan Mark iz Ujedinjenog Kraljevstva, Kejt Midlton je povratila pomalo uzdrmanu titulu miljenice Britanaca. Iako je supruga princa Harija uspela da prodrma hladne i tradicionalne ostrvljane, odluka da život nastavi u Kanadi sa princom Harijem i sinom Arčijem naišla je na osudu. Britanci je smatraju odgovornom za rušenje do sada nedododirljive i moćne institucije- kraljevske porodice. Savršeni život monarha doveden je u pitanje, jer su mediji prenosili da je Megan uspela da se izvuče iz ralja birtanskog dvora. Dakle, nije sve savršeno kao što se čini. Ipak, Britanci su ponovo svoju miljenicu Kejt Midlton stavili na tron  i svaki njen korak prate sa potpunom pažnjom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ModusBPCM. (@modusbpcm) on Feb 7, 2020 at 5:00am PST


Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža ove nedelje su posetili događaj humanitarnog karaktera u Bratfordu koji podstiče rasnu empatiju, pa je Kejt tom prilikom progovorila o prvom velikom neuspehu koji je doživela kao majka najstarijeg sina Džordža, prenosi list Marie Claire.

Kejt je ovom prilikom za svog najstarije sina dobila poklon, pletene pokrivače koji su ručni rad, što je vojvotkinju posebno, dirnulo. Ganuta gestom darežljivih stanovnika Kejt je rešila da otvori dušu, pa se prisetila trenutka kada je i sama pokušala sinu da isplete džemper.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Middleton/Meghan Markle (@duchess_kate_meghan) on Feb 7, 2020 at 7:20am PST


 – Kada se rodio Džordž pokušala sam sam da mu ispletem džemer, ali kada je bio napola gotov, jednostavno se raspleo. Zaista se divim ženama koje poseduju tu veštinu  – bila je iskrena Kejt.

Mnogi korisnici društvenih mreža bili su oduševljeni ponašenjem vojvotkinje i time što je još jednom dokazala da je samo žena od krvi i mesa.

Vojvotkinju Kejt Britanci obožavaju jer često recikilira garderobu


Iako su joj na raspolganju modeli najskupljih modnih dizjanera, Kejt Midlton nije među slavnim damama koje izbegavaju da se u javnosti dva puta pojave u istom izdanju. Vojvotkinja od Kembridža obožava da svoje dobre odevne kombinacije nosi u više prilika i pokaže kako joj svaki put sve bolje stoje.  Da nije rasipna, dokazala je i na nedavnoj dodeli "BAFTA" nagrada u Londonu, gde se pojavili u haljini koju je već nosila 2012. godine.

Ona se pojavila u pratnji svog supruga princa Vilijama u Londonu, a prelepu belo-zlatnu “Alexander McQueen” haljinu nosila je pre osam  godine dok je boravila u Maleziji

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još